Päivä 306, GTS Celebrity Millennium (Tyynimeri)

Tyynellämerellä tapahtuu mystisiä asioita. Tänään on torstai, mutta kun heräämme huomenna, onkin lauantai. Perjantai jää kokonaan välistä pois. Eilen auditoriossa pidettiin tilaisuus, jossa matkustajat saivat kysellä asioita laivan kapteenilta ja muilta johtoryhmän jäseniltä. Kysymys perjantaistakin esitettiin. Mihin se katoaa? Mitä sille tapahtuu? Suulas kapteenikaan ei osannut antaa tähän tyhjentävää vastausta. Laivan henkilöstöpäällikkö sen sijaan huikkasi väliin, että perjantai olisi kolmen laivalla työskentelevän syntymäpäivä. Koska päivää ei ole, eivät he vanhene lainkaan, naureskeli hän.

Kalenterikummallisuus johtuu tietenkin siitä, että ylitämme keskellä Tyyntä valtamerta sijaitsevan kansainvälisen päivämäärärajan. Kanadan ja Japanin aikaero on aika suuri, joten Vancouverista lähtömme jälkeen laivan kelloja on…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovista kirjoista:

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä (osa 1)
Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä (osa 2)

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.