Päivä 242, Las Vegas (Nevada, Yhdysvallat)

 

Olemme Las Vegasissa ja täällä on kuuma. Lämpötila on ollut päivisin neljäkymmenen kieppeissä, eivätkä yötkään juuri helpotusta tuo. Olimme eilen kaupungilla vielä puolilta öin, eikä eroa päivään juuri ollut. Tuulikin on lämmin. Ulkona on kuin pyykinkuivaajassa konsanaan. Onneksi kaupunki on autiomaassa ja ilma hyvin kuivaa. Siksi lämpö ei tunnu ihan niin uuvuttavalta kuin kosteassa tropiikissa. Vegasin ilmasto muistuttaa itse asiassa hieman Australian sisäosia. Sielläkin oli hyvin kuivaa. Alice Springsissä muistan pyykkien kuivuneen ulkona todella nopeasti. Ja toki, kaikki sisätilat ovat täällä hyvin ilmastoituja. Lämpötila piinaa vain ulkona kuljeskelijaa.

Ajoimme tänne eilen Death Valleyn läpi. Kuolemanlaaksossa mittari näytti parhaimmillaan viittäkymmentäyhtä…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovista kirjoista:

Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä (osa 1)
Länttä ja itää: seikkailuja Pohjois-Amerikan ja Siperian maanteillä (osa 2)

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.