Päivä 191, Choluteca (Honduras)

Nicaragua on nyt selvitetty ja olemme yhä hyvissä sielun- ja ruumiinvoimissa! Ylitimme Hondurasin rajan muutama tunti sitten ja yövymme tulevan yön täällä motellissa. Rakennuksen sisäpiha on aidattu, joten autokin on turvassa, aivan tuossa huoneen oven edessä. Honduras on kuulu karuista rikosluvuistaan, joten emme ajatelleet jäädä tänne munimaan. El Salvadorin rajalle on alle sata kilometriä. Jatkamme huomenissa sinne. Mutta se on tulevaisuutta se. Palataanpa kuitenkin ensin takaisin parin päivän taa ja San Miguelitoon, johon edellisessä merkinnässäni jäin.

Lauantain vastainen yö oli nihkeän kuuma. Onneksi parkkipaikka oli vartioitu, joten auton sivuovia uskalsi pitää raollaan. Se ja tuuletin auttoivat vähän. Kellon soidessa neljältä oli pilkkopimeää. Pukeuduimme, siistimme nopeasti itsemme ja nukkumapuolen. Sitten käynnistin auton. Yövartija avasi portin ja…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.