Päivä 176, Cartagena de Indias (Kolumbia)

Sain kuin sainkin puhuttua muut ympäri. Tänään on viimeinen päivämme Kolumbiassa ja siten myös Etelä-Amerikassa. Nousemme parin tunnin päästä purjeveneeseen, joka vie meidät lopulta Panamaan, muutaman kymmenen kilometrin päähän Colonista. Colon on se satamakaupunki, jossa autot sisältävä merikontti taitaa jo olla. Emme siis joudu odottelemaan turhia. Laivausaikataulu oli melkein liiankin hätäinen, mutta se on vain hyvä. Kansainväliset laivarahdit kun taitavat yleensä olla melkein aina myöhässä, joten kerran näinkin päin.

Purjevenematka vie siis viisi päivää. Lähdemme liikenteeseen tänään, lauantai-iltana. Vene on ensin avomerellä yön, seuraavan päivän ja vielä yhden yön. Tämän jälkeen vietämme kolme päivää paratiisimaisista maisemistaan kuuluilla San Blasin saarilla. Viimeisenä yönä purjehdimme Panaman mantereelle, ja matka on ohi torstaiaamuna. Näin meille kerrottiin. Venefirman toimistolla sanottiin myös, että mikäli reissulla haluaa…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.