Päivä 174, Cartagena de Indias (Kolumbia)

Auton saaminen Kolumbiasta Panamaan on monella tavoin koko tähänastisen matkamme suurin epäjatkuvuuskohta. Nyt tämä merkittävä este on kuitenkin ylitetty, sillä auto on kontissa ja kontti ehkä jo laivassakin. Parin päivän päästä sekä auton että kontin pitäisi olla perillä. Autoasia on siis hoidossa, eikä meidän tarvitse puuttua siihen ennen kuin vasta Panamassa. Konttilaivan merimatka kestää vain kaksi päivää.

Autojen lastaus tapahtui eilen. Kuten sovittu oli, homma alkoi yhdeksältä aamulla ja vei minulta ja Tuomakselta koko päivän. Satamaan päästettiin vain autojen viralliset omistajat, joten naisilla oli vapaapäivä. Ajoimme ensin logistiikkafirman toimistolle, josta jatkoimme jonossa jo eilen tutuksi käyneen asiamiehen auton perässä satamaan. Tälläkin kertaa aika kului pääasiassa odotellen, kaiketi erilaisten papereiden käsittelyä. Aurinko porotti kuumasti, eikä paisteessa viitsinyt juuri…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.