Päivä 166, Bogota (Kolumbia)

Aamupekonit on syöty ja tavarat pitäisi kantaa autoon. Pekoni on muuten ollut Kolumbiassa mainiota. Sitä on myös paikallinen kahvi, jota ei mainosteta turhaan. Pekonin maukkaus taas saattaa olla sattumaa. Ehkä olemme ostaneet sattumalta meille mieluista merkkiä. Esimerkiksi juusto ja jugurtti ovat sen sijaan olleet kalliita. Markettien leipävalikoimassa on myös toivomisen varaa verrattuna useimpiin aiempiin maihin. Pohjois-Amerikka lähestyy. Muistaakseni sielläkään supermarkettien leivät eivät olleet kovin kummoisia.

Bogotan aikamme alkaa siis olla ohi. Jatkamme täältä kohti meren rannalla sijaitsevaa Cartagenaa, josta auto pitäisi saada laivattua Panamaan. Emme tosin vieläkään tiedä miten. Olemme olleet yhteydessä useampaankin toimijaan, mutta asioihin ei tule selkoa. Eilinen vapunpäivä on sotkenut asioita täälläkin, sillä se oli Kolumbiassakin pyhä. Koska emme ole saaneet viimeisiä tarjouksia, ei tilauksiakaan ole voitu…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.