Päivä 98, El Calafate (Argentiina)

Viime päivät ovat tarjonneet paljon nähtävää. Torres del Painen kansallispuistoa Etelä-Chilessä oli kehuttu meille monet kerrat, joten päätimme ajaa sinne. Maisemat olivatkin kieltämättä hienoja, hienoimmasta päästä koko tähänastisella matkalla. Avaraa sinistä taivasta ja kumpuilevaa vihreänruskeaa maastoa. Kuohuvia jokia ja kuin Sormusten herrasta lainattuja lumihuippuisia tummanharmaita vuoria. Väillä tien yläpuolella leijui valtavia lintuja. Kerran laskeuduttuaan niillä on vaikeuksia päästä takaisin ilmaan. Andienkondori on yksi maailman suurimmista lentokykyisistä linnuista, ja siltä ne kieltämättä näyttävätkin.

Kävimme kansallispuiston portilla, mutta emme ajaneet siitä sisään. Pihiys iski. Alueelle päästäkseen olisi…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.