Päivä 96, Punta Arenas (Chile)

Salama voi näemmä iskeä kahdesti samaan paikkaan, niin sanoakseni. Selvisimme Punta Arenasiin eilen ja ranskalaiset piti löytää jostain. Emme vain tienneet miten. Mobiilinettiä meillä ei ole, joten viestin lähettämistä varten jostain piti etsiä käyttökelpoinen langaton verkko. Päädyimme lopulta kauppakeskukseen kaupungin laidalle. Siinä pähkäillessämme mitä tehdä ja mihin mennä, luoksemme ryntäsi yhtäkkiä jostain kolme lasta. Ensin säikähdimme: Mitä ihmeen hulluja ja huonokäytöksisiä kakaroita. Sitten tunnistimme Bernardien lapsikatraan. Perhe oli sattumalta ostoksilla samassa hypermarketissa. Tämä oli jo toinen kerta lyhyessä ajassa, kun törmäsimme sattumalta. Nyt kannattaisi pelata lottoa, totesi Denis.

Catherine neuvoi meille kartasta reitin kaupungin laidalla sijaitsevalle korjaamolle, ja kun saimme omat ostoksemme…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.