Päivä 94, Cerro Sombrero (Chile)

Olemme jälleen Chilessä. Cerro Sombreron mainio turisti-info ei jättänyt meitä rauhaan, joten koimme pakottavaa tarvetta pysähtyä taas täällä. Matkakin oli sopiva, hieman yli neljäsataa kilometriä. Eilen kului menomatkaltamme tuttuja teitä ajellen. Rajamuodollisuudetkin menivät jo rutiinilla. Tällä kertaa varsinkin Chilen rajatoimistossa tosin pyöri paljon porukkaa, mutta rajan yli pääsi silti alle tunnissa. Saattoipa pienestä ruuhkasta olla hyötyäkin, sillä rajaviranomaiset löivät leimansa ja täyttivät kaavakkeensa kiireessä, kuin liukuhihnatyönä. Ylimääräisiä kysymyksiä ei juuri kyselty.

Cerro Sombreron yöt ovat olleet siinä mielessä poikkeuksellisia, että olemme nukkuneet …

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

Seuraa Facebookissa: facebook.com/havaintoja
Seuraa Instagramissa: @havaintoja.matkan.varrelta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.