Päivä 36, M/S Grande Brasile, Dakarin edustalla

Saavuimme Dakarin edustalle eilen aamulla. Laiva laski ankkurin noin kymmenen kilometrin päässä rannikosta ja rupesimme odottamaan. Emme ole ainoita. Joka puolella ympärillämme on laivoja, jotka nekin odottavat vapautuvia laituripaikkoja. Kannelta kaikkiin suuntiin katsomalla voi laskea kymmenkunta alusta. Jopa laivamme omistavan varustamon valkokeltaisia paatteja kelluu Dakarin edustalla meidän lisäksemme kaksi. Dakar taitaa tosiaan olla Länsi-Afrikan meriliikenteelle ja kaupankäynnille merkittävä satama. Maailman parhaiten organisoitu paikka se ei sen sijaan kuulemma ole.

Tällainen ruuhka on vaihtelua, sillä Afrikan rannikkoa…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.