Päivä 16, Hannover (Saksa)

Keski-Euroopan moottoriteillä on helppoa ja miellyttävää ajaa. Erityisesti tämä pätee Saksan kuuluihin autobahnoihin, joiden kurinalainen liikenne on ihailtavaa. Homma toimii. Ihan täydellisiä eivät saksalaisetkaan tosin ole, sillä välillä autoilijat ajavat ohitustilanteissa hyvin lähellä toisiaan. Ei ole ihme, että maan moottoriteillä sattuu välillä kymmenien autojen ketjukolareita. Matkamme Prahasta Saksan Hannoveriin sujui yllätyksittä, vaikka veikin käytännössä koko päivän. Pientä ruuhkautumista esiintyi vasta Hannoverin liepeillä viiden aikaan iltapäivällä. Aurinkokin näyttäytyi, mutta alkuillasta oli taas pilkkopimeää ja sateista. Vaikka Saksan tiet ja liikenne ovat mieleeni, ei maan talvi sitä oikein ole. Kostea koleus menee luihin ja ytimiin.

Odotan mielenkiinnolla Latinalaisen Amerikan…

Teksti kertoo päivälleen kahden vuoden takaisista tapahtumista. Koko tarinan voi lukea matkasta kertovasta kirjasta Panamericana: seikkailuja Latinalaisen Amerikan maanteillä.

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.