Egypti! Tänään kuunnellaan: Madness – Night Boat to Cairo

Vaikka haasteelliseista internet-olosuhteista johtuen päiväkirjamainen kerronta laahaakin vielä pari päivää jäljessä, en malta olla julistamatta: selvisimme Egyptiin Jo rajalla kävi ilmeiseksi, että rahat kerätään meiltä täällä pois sangen tehokkaasti, mutta ehkei se haittaa. Onhan kyseessä reissun viimeinen maa ja maali häämöttää jo. Muutama ylimääräinen erinäisten kekujen taskuun omasta taskusta siirtynyt dollari ei tässä katastrofissa enää pahemmin tunnu.

150301-1

Ajokki laivassa. Sudan jäi taakse, edessä Egypti.

Rajanylitysprosessiin sisältyi parituntinen laivamatkakin, josta tarkemmin lisää vielä myöhemmin. Laiva ei tosin vienyt meitä vielä ihan Kairoon asti, mutta kuunnellaanpa silti Egyptin kunniaksi hyvän meiningin skata. Siispä Madness ja Night Boat to Cairo, olkaa hyvä.

 

Facebooktwittermailby feather

4 vastausta artikkeliin ”Egypti! Tänään kuunnellaan: Madness – Night Boat to Cairo

  1. Uusi reitti Nasser-järven itäpuolelta Abu Simbeliin vaikuttaa todella hyvältä. Vain parituntinen lauttamatka ja pääsee suoraan kohti Assuania. Löytyyhän Abu Simbelistäkin tietysti hieman katsottavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.