Vihdoin Praha

Pe 8.11.2013, Praha (CZ)

Saavuimme siis Prahaan eilen kahden jälkeen aamuyöstä. Kohtuuhintaisen ja järkevän parkkipaikan etsiminen sekä yleinen autopyöriminen öisen Prahan kaduilla vei taas aikansa, joten päätimme nukkua loppyön tunnit autossa ja suunnata heti aamupäivästä majapaikkaan.  Sekä parkkipaikka – mielestämme ilmainen, saapa nähdä tuleeko taas jotain seuraamuksia – että ennakolta varattu hostelli keskustasta löytyivätkin lopulta. Täällä ollaan ainakin sunnutaihin asti.

Eilen Budapestissa joukko harveni taas yhdellä Pikavuoron viihdepäällikkönäkin tunnetun Tuomas ”Pöke” Pöyryn hypättyä lentokenttätaksiin kaupungin kehätieltä. Kiireiset liikeasiat kutsuivat miestä Suomeen. Sattumoisin eilen tuli myös tasan kuukausi reissausta täyteen, joten ehkä tähän olikin hyvä lopettaa. Alkuperäinen kuusikko on siis kutistunut kolmeen. Vähiin käy ennen kuin loppuu, sekä päivät että porukka.

Eilisestä, tämän vuorokauden puolellekin ulottuneesta yli tuhannen kilometrin ajorupeamasta lisää jahka tässä on hieman levätty ja kuosiuduttu.

07-budapest

Pöyry käteltiin virallisesti matkaan Budapestin yössä.

08-aamu-prahassa

Aamu Prahassa, auto parkissa.

08-praha-nakyma

Katunäkymää ikkunasta. Praha, Tsekin tasavalta.

08-peti

Vihdoin vuode (4 hh, 12 eur/yö/henkilö).

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.