Lääke matkaväsymystä vastaan: ankaraa ajamista kohti pohjoista

To 7.11.2013, Sarajevo (BiH)

Koko porukkaa taitaa vaivata jo jonkinasteinen matkaväsymys. Itse asiassa tämä on aiemmiltakin matkoilta sangen tuttua. Kun maali häämöttää, alkaa jonkinlainen kärsimättömyys helposti vaivata satunnaista matkailijaa. Homman haluaisi jo saada pakettiin.

Aika Sarajevossa alkoi parissa päivässä käydä suoranaisen pitkäksi, ja koska autonkin (pitäisi) olla aiempaa paremmassa kunnossa (tai ainakin lähteä avaimesta käyntiin), loppumatkan suunnitelmat ovat alkaneet muodostua sangen ajopainotteisiksi. Ne todella kiintoisat maat, jotka olivat oikeastaan reissun teema, on oikeastaan jo käyty. Eiköhän se kärsimättömyys ja levottomuus kunnon ajokuurilla lähde.

Katsotaanpa siis missä jaksamme vielä pysähtyä ennen Tukholmaa. Prahassa ainakin. Tiedä vaikka se jäisi ainoaksi kunnolliseksi välietapiksi noin 2500 kilometrin matkalla täältä Sarajevosta Tukholmaan. Kohta starttaamme taas ja tämäkin alkaa selvitä. Kilometri kerrallaan.

06-sarajevo-vanha-kaupunki-2

Edelleen vanhaa kaupunkia.

06-silta

Sarajevossakin on silta. Täältä sai alkunsa I maailmansota.

06-sarajevon-palaveerausta

Kahvilapalaveerausta keskiviikkona Sarajevossa.

06-shakkia

Shakkipeli kiinnostaa. Sarajevo, Bosnia-Hertsegovina.

06-temppuilua

Levottomuus vaivaa: Pöke tekee sillan.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.