Sarajevoa ja autouutisia

Ke 6.11.2013, Sarajevo (BiH)

Iloksemme saimme tänään kuulla korjaamolta Transitin starttimoottorin olevan korjatun. Matkaa voidaan siis jatkaa huomenissa aiempaa mukavammin. Parkkipaikan sijaintia ei enää tarvitse valita käynnistysoperaatiota silmällä pitäen vaan voimme pysäköidä (ja sammuttaa) auton mihin lystäämme. Onnenpäivä!

Jatkosuunnitelmaa on Sarajevossa pähkäilty ahkerasti. Todennäköisin suunta huomenissa on suoraan pohjoiseen, kohti Budapestia. Viikonloppu on tarkoitus viettää Prahassa.

Satunnaisnäkymä vanhasta kaupungista. Sarajevo, Bosnia-Hertsegovina.

Satunnaisnäkymä vanhasta kaupungista. Sarajevo, Bosnia-Hertsegovina.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.