Sateiseen Sarajevoon

Ti 5.11.2013, Sarajevo (BiH)

Parin tunnin ajelu Mostarista Sarajevoon sujui vuoristoisissa maisemissa ilman kommelluksia. Sää oli jo aamupäivällä pilvinen ja puolessa matkassa alkoi sataa. Tämä ei kuitenkaan vauhtia pahemmin hidastanut, keskinopeus kun sinänsä hyväkuntoisilla mutta mäkisillä teillä ei ollut häävi.

Päivän teemana oli Transitin huoltaminen. Sarajevon Ford-edustaja löytyikin helposti kaupungin sisäänajotien varrelta. Tätä kirjoitettaessa auto on jo tutkittavana. Bosnian Ford-miehille miljoona kilometriä ajettu suomalainen Transitti näytti olevan sangen innostava projekti. Toivottavasti auto saadaan sadepäivän kunniaksi kuntoon. Tai ainakin vika saadaan diagnosoitua.

05-mostar-raunio

Mostarin toisenlaista talokantaa.

05-maisema

Tiemaisemia väliltä Mostar-Sarajevo.

05-pajalla

Ford-pajalla. Poliisiautostakin on kerrankin hyötyä.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.