Dubrovnik

Su 3.11.2013, Dubrovnik (HR)

Päivän ajorupeama oli perin lyhyt. Muutamaan ajotuntiin mahtui hienoja meri- ja vuoristohenkisiä maisemia sekä erityisbonuksena yksi viiden minuutin lossimatka (9 euroa).

Kroatian rajalla ihmeteltiin taas puuttuvaa linja-autokaavaketta, samaista, jonka takia emme päässeet aikanaan Valko-Venäjältä pois. Edelleenkään kyseistä kaavaketta ei yksityinen linja-auto kansainvälisten säännösten mukaan tarvitse, mutta tätä ei tullimies taaskaan tiennyt. Matkan jatkumista se ei tällä kertaa kuitenkaan estänyt ja pienen inttämisen jälkeen pääsimme sisään Euroopan Unionin uusimpaan jäsenmaahan.

Portaikkoisesta Dubrovnikista lähdetään kohti Bosniaa ja Sarajevoa jo huomenna maanantaina.

03-merimaisemaa

Merimaisemia ja bussikuski.

03-lossiin

Lossiin.

03-lossissa

Lossissa.

03-kroatia-tiekuvaa

Tiekuvaa.

03-dubrovnik-portaita

Ilta tasoeroisessa Dubrovnikissa.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.