Kreikasta Albaniaan – kuvia

To 31.10.2013, Sarande (AL)

Vaihteeksi omilla laitteillanikin toimiva internet-yhteys. Kumma juttu kun tuo hotellin (jonka ainoita vieraita taidamme olla) verkko tuntuu muilla toimivan paljon paremmin kuin minulla. Oli miten oli, toimivan yhteyden kunniaksi jo aiemmin lupaamiani kuvia pätkältä Thessalonikista Albaniaan.

29-Thessaloniki-koodausta

Dataamista Thessalonikissa.

29-thessaloniki-3

Thessaloniki, Kreikka.

29-Thessaloniki-2

Thessaloniki, Kreikka.

29-Thessaloniki-4

Thessaloniki, Kreikka.

29-valmiina-lahtoon

Valmiina lähtöön. Suuntana Albania.

29-maisemia-ja-roskaa

Maisemia ja roskaa keskisen Kreikan maaseudulla.

29-jani-ja-koirat

Jani ja piinalliset kulkukoirat. Pysähdys Kreikan sydänmailla.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.