Lieviä auto-ongelmia Romaniassa

Ke 23.10.2013, Costanta (RO)

Ensimmäiset ajoneuvoon liittyvät hankaluudet tällä reissulla koettiin tänään ajaessamme Bukarestista takaisin rannikolle Constanta-nimiseen kaupunkiin. Itse päivämatka oli koko matkan uutta moottoritietä ja siten perin helppo. Constantan liepeille päästyämme pysähdyimme tankkaamaan. Päiväetapin maali häämötti jo.

Kun tuli aika lähteä asemalta auto ei käynnistyntkään enää. Virta-avaimella ei tuntunut olevan mitään vaikutusta starttimoottoriin. Auto pysyi täysin mykkänä. Pelti avattiin, starttimoottoria sekä sulakkeita koputeltiin ja tutkittiin, mutta auton käytös ei muuttunut. Jouduimme lopulta työntämään auton käyntiin, mikä onnistuikin suhteellisen helposti.

Perille Constantaan siis kuitenkin päästiin ja mainio hotellikin löytyi. Saapa nähdä minkälaisia haasteita huomenna on edessä. Onneksi hotellin parkkipaikalta lähtee jonkinasteinen alamäki niin saadaan tuo autokin käyntiin. Tai ehkäpä Transit kokee yön aikana ihmeparantumisen. Toivossa on hyvä elää.

23-autostrada

Päivän maisemat olivat pääsääntöisesti tällaisia. Kovin tasaista ja suoraa sekä peltoja.

23-ropausta

Ei se vaan toimi. Mikähän siinä on…

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.