Aurinkoinen Bukarest

Ke 23.10.2013, Bukarest (RO)

Bukarestissa oli sangen lämmintä ja aurinkoista tiistaina. Suomen kesäkelit vaikka lokakuun loppua jo eletäänkin, lämpötila lienee ollut lähellä +25 astetta. Kaupungissa on jossain määrin ranskalaistyylinen tunnelma. Monet ihmisetkin tuntuvat puhuvan ranskaa toisena kielenään. Tätä itse asiassa romanialainen tullimieskin kysyi rajalla meiltä kun yhteistä kielä etsittiin.

Seurantaviivakin löysi lopulta perille ja kartan pitäisi nyt olla ajan tasalla. Toivottavasti kartta pysyy mukana kun suuntamme tänään iltapäivällä Romanian Mustanmeren rannikolle kaupunkiin nimeltä Constanta. Koko matkan pitäisi olla moottoritietä joten päivän pitäisi olla ajomielessä sangen helppo.

Ohessa muutamia kuvia Bukarestista.

22-bukarest-3

Maailman toiseksi suurin rakennus. Bukarest, Romania.

22-bukarest-2

Vanhan kaupungin katunäkymää. Bukarest, Romania.

22-bukarest

Bukarest, Romania.

22-hostel-cozyness

Palaveerausta hostellilla.

22-kebab

Olemme saapuneet kebab-vyöhykkeelle.

22-koirat

Kulkukoirat ottavat aurinkoa.

22-suomibaari

Suomibaarissa Bukarestissa soi teknomusiikki. Nimen alkuperä ei selvinnyt.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.