Galatista Bukarestiin

Ti 21.10.2013, Bukarest (RO)

Galatista Bukarestiin, 238 kilometriä. Romaniassa on erinomaiset tiet ja aurinko paistaa. Ei kuopan kuoppaa. Tältä maa ainakin tämän päivän kokemusten perusteella näyttää. Ero Moldovaan ja Ukrainaan on selvä. Haikailu Euroopan Unioniin ei ollut aiheetonta, ovathan asiat oikeasti täällä, jos eivät aina paremmin, niin ainakin paremmassa järjestyksessä. Ehkeivät ne yhteiseen kassaan maksetut rahat tyystin hukkaan ole kuitenkaan kuluneet.

Bukarestista matka jatkuu kohti rannikkoa ja etelää taas keskiviikkona.

21-hevonen

Hevosliikennettä. Romaniassa tämä näkyy olevan vielä perin yleistä.

21-slobozia

Slobodzia, Romania.

21-parkkeeraus

Parkkeeraushommia Bukarestissa.

21-lampotila1

Bukarestissa tarkenee lokakuussakin.

21-bucharest

Bukarest, Romania.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.