Odessasta kohti Romaniaa

Su 20.10.2013, Odessa (UE)

Kirpeä ja kuulakka sunnuntaiaamu. Ihme kyllä näyttää siltä, että pääsemme vaihteeksi liikenteeseen ajoissa. Pääsääntöisesti nuo lähdöt kun ovat reissulla venyneet. Suuntana tänään Romania ja ehkä jopa pääkaupunki Bukarest. Matkaa sinne tosin on runsaanlaisesti joten väliyöpyminenkin on mahdollinen. Oli miten oli, Romanian rajasta mennään tänään yli.

Eilen tasailtiin tilejä. Loppujen lopuksi aika halpaa matkailua tämä, täällä päin. Yöpymiset kun ovat yleensä olleet kymmenen euron luokkaa yöltä ja polttoainein on ollut halvempaa kuin Suomessa. Transitin kulutuskin on ollut sangen kohtuullinen, alle 9 litraa sadalla.

Oheesa muutama kuva aurinkoisesta mutta ajoin viileästä Odessasta.

19-odessa-3

Tilien tasaus odessalaisessa hotellihuonekopissa.

Odessa, Ukraina.

19-odessa-1

Odessa, Ukraina.

19-odessa-4

Odessa, Ukraina.

19-odessa-5

Odessa, Ukraina.

19-odessa-6

Odessa, Ukraina.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.