Harmillinen takaisku Moldovan pääkaupungissa

To 17.10.2013, Cisinau (MD)

Kiintoisaa viranomaiskohtaamista ei tarvinnut odottaakaan Transnistriaan asti, sillä matkaan tulikin mutkia jo Chisinaussa. Emme taida lähteä täältä tänään mihinkään. Poliisi nimittäin oli vienyt autosta takarekisterikilven Chisinaun keskustassa. Vastalahjaksi tuulilasiin oli jätetty sakkolappu. Auto taisi olla parkkeerattu vikapaikkaan.

No, haasteitahan tämän tyyppisestä matkailusta ei ole ennenkään puuttunut, joten yksi lisää ei taida sieltä seasta pahemmin edes erottua. Sakon voi maksaa aikaisintaan tänään kello 18. Siispä matka taitaa jatkua vasta huomenna, Transnistriaan ja rajalle lienee nimittäin turha lähteä yötä vasten.

Kuski, sakko ja puuttuva takakilpi. Chisinau, Moldova.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.