Puolaa suorittamaan

La 12.10.2013, Vilna (LT)

Hieman harmillinen oli tuo Valko-Venäjän takaisku. Tilanne näyttäisi nimittäin kartalla paljon paremmalta jos olisimme nyt Liettuan sijaan Kiovassa, onhan yhden ryhmän jäsenen lennettävä kotiin jo 20. päivä. Ja tuoksi lentopaikaksi on suunniteltu Istanbulia.

No, oli miten oli, seuraavat päivät syödään sitten Puolan pakkopullaa. Maa ei kuulunut alkuperäiselle reitille ja se ei taida oikein kenessäkään kyytiläisessä suuria tunteita herättää. Niinpä siitä mentäneen läpi niin pikaisesti kuin se suinkin on mahdollista. Ukrainassa Kiova taitaa väkisinkin jäädä väliin. Ja Tshernobyl, tälläkin kertaa.

Päiväni murmelina. Lähtö Vilnasta, osa 2.

Päiväni murmelina. Lähtö Vilnasta, osa 2.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

 

2 thoughts on “Puolaa suorittamaan

  1. Älkää nyt j jättäkö käymättä Pulolan Sopotissa jos kerran siellä olette.Hienonpaa paikkaa saa Euroopasta hakea.Siellä on hyvää ruokaa ja paljon nähtävää unohtaa ei sovi mielettömän hyvää paikallista olutta.
    Hyvää matkaa

    • Valitettavasti Puola jäi tällä kertaa kovin vähälle näkemiselle, se kun tosiaan oli Valko-Venäjän pipariksi menneen läpiajon takia tyystin ylimääräinen matkaan tullut mutka. Ja Hieman kiirekin kun tuota etelää kohti on.

      Ehkä sitten seuraavalla kerralla (tämä tosin alkaa jo käydä pikavuoroilun tunnuslauseeksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.