Kohti Valko-Venäjää

Ke 9.10.2013, Vilna (LT)

No niin. Moottori käy taas ja koordinaatit on syötetty navigaattoriin, vaikkakaan laite ei näytä löytävän Minskistä kuin muutaman kadun. Matkaa perille on koneen mukaan vain 193 kilometriä ja rajalle vain joitakin kymmeniä.

Autokin on toiminut ongelmitta vaikka mittarissa onkin jo yli miljoona kilometriä. Muutama tuhat lisää ei tuntune näillä maileilla enää missään.

Öljyt kunnossa.

Öljyt kunnossa.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.