Tiellä taas – Riika, Latvia

Ma 7.10.2013, Riika (LV)

Ensimmäinen ajopäivä takana. Tällä kertaa päätimme ottaa hieman rennommin ja pysähtyä suosiolla Riikaan sen sijaan että oliimme autoilleet kerralla Vilnaan asti. Liettuaan jatketaan huomenna ja Valko-Venäjän raja ylitetään keskiviikkona. Näin ainakin viisumissa lukee.

Erityisiä sattumuksia ei päivään mahtunut. Viron ja pohjoisen Latvian tiet ovat sangen tuttuja jo entuudestaankin. Perushuttua. Laiva oli Tallinnassa puoli kahdeltatoista ja perillä syksyisessä ja hieman harmaassa Riikassa oltiin viiden maissa.

Tallinna

Tallinna. Porukka koossa.

raja

Viro jää taakse. Vanha raja-asema.

via-baltika

Pakollinen tiekuva. Syksyistä Via Balticaa.

Riika-parkki

Parkkipaikkamme Riikassa. Huomaa konttorin katolla sijaitseva kamera-asema.

Tämä postaus kuuluu artikkelisarjaan, joka julkaistiin alun perin tätä viisiviikkoista matkaa varten perustetussa blogissa tasan vuosi sitten. Tyylillisesti postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta ollen jonkin verran lyhempiä ja spontaanimpia kuin mihin olen yleensä pyrkinyt. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

 

Facebooktwittermailby feather

2 vastausta artikkeliin ”Tiellä taas – Riika, Latvia

    • Syksy (kuten myös kevät) on tosiaan mukavaa aikaa matkustaa, eritoten etelään päin. Säät kun lämpenevät mitä etelämmäksi menee ja syksykään ei ole niin pitkällä.

      Vaikka Viro ja Latvia mukavia paikkoja ovatkin, niin ne ovat jotenkin perin tuttuja sellaisia. Eksoottisempaa menoa ja meininkiä on luvassa ennen kuin Istanbuliin asti pääsemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.