Pakulla Itä-Eurooppaan ja takaisin 2013: vuosipäiväjulkaisut

Ti 7.10.2014, Helsinki (FI)

Näinä päivinä tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun kuusihenkisen kaveriporukan voimin suuntasimme vanhalla, yli miljoona kilometriä ajetulla Ford Transitilla Suomesta kohti etelää. Suomesta oli tarkoitus ajaa Istanbuliin ja miettiä sitten siellä miten matka jatkuu, vai jatkuuko se.

Vuosipäivän kunniaksi päätin julkaista tuolloin kirjoitettut blogijutut sekä reissulta otetut kuvat uudelleen tälläkin foorumilla, saattaahan tätä mainittua matkaa varten toisaalle perustettu blogi internetin syövereistä joskus hävitä. Toivoakseni Rantapallon servereillä jutut ovat paremmassa turvassa, sikäli kun ne jotain satunnaista lukijaa sattuisivat kiinnostamaan.

Tyylillisesti seuraavan kuukauden postaukset poikkeavat jossain määrin Havaintoja matkan varrelta -blogin yleislinjasta. Kuvia on enemmän ja tekstiä vähemmän, ja se on ehkä jossain määrin spontaanimpaa. Vaan eipä anneta sen häiritä. Vaihteluhan on tunnetusti asia joka virkistää.

Poliisin juttusilla Valko-Venäjällä. Mutta nyt ennakoin, tähän päästään myöhemmin.

Poliisin juttusilla Valko-Venäjällä. Mutta nyt ennakoin, tähän päästään myöhemmin.

 

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.