Frankfurt flughafen – kohti Karibiaa

Pe 27.6.2014, Frankfurt (DE)

Izmir vai Accra? Kenties Lagos? Maailmassa on paljon paikkoja ja niihin näemmä pääsee ainakin Frankfurtista. Lentoja tältä muistaakseni Euroopan vilkkaimmalta kentältä lähtee kuin liukuhihnalta konsanaan. Kymmeniä tunnissa. Mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.

2014-06-27-594

Frankfurt, Lufthansan pesäpaikka.

Tällä kertaa matka ei kuitenkaan suuntaudu Nigeriaan tai Ghanaan vaan muutamaksi viikoksi Karibialle, Kuubaan sekä Dominikaaniseen tasavaltaan. Eksoottista kai tavallaan sekin. Frankfurtin hektistä matkasirkusta ehtii seurata mainiosti jos lentojen välistä vaihtoaikaa on seitsemättä tuntia kuten nyt. Vähempikin riittäisi vaan minkäs teet. Ja onhan tämä tällainen hönöttäminen käynyt tutuksi jo perin monessa muussakin maailmankolkassa, kolmen ja puolen euron lentokenttävesipulloja juoden ja ilmaisia nettiyhteyksiä etsien.

Maailmaan mahtuu paljon paikkoja.

Maailmaan mahtuu paljon paikkoja.

Saksasta Havannaan lentää kymmenen tuntia. Lentoyhtiö on uusi tuttavuus nimeltään Condor. Ilmeisesti kyseessä on jonkinlainen halpalentoyhtiö joten saapa nähdä minkälaisia haasteita itse matka tuo tullessaan. Erinäisiä maksullisia palveluita vesilaseista lähtien, ehkä. Kohtahan tuo selviää.

Kuuban nettiyhteydet ovat vielä hämärän peitossa. Mikäli sellaisia löytyy, uskaltanen luvata jonkinmoisia raportteja aiheesta. Siis itse saaresta. Ja ehkä niistä yhteyksistäkin.

 

4 thoughts on “Frankfurt flughafen – kohti Karibiaa

 1. Kuulostaa erikoiselta! Me lennettiin Aruballe tutulla ja turvallisella KLM:llä. En tiedä jaksaisinko tutustua uusiin ja ylihalpoihin jos odotettavissa olisi yllätyksiä ja lisähintoja. Mutta hyvää reissua ja terkkuja Norjasta!

  • Kiitoksia ja terkkuja Dominikaanisesta tasavallasta Norjaan! Tuo Kuuba olikin yhteyksien osalta hieman haasteellinen. Pari viikkoa nimittäin vierähti ilman nettiä.

   Niin, ja se olikin ihan hyvä lentoyhtiö tuo Condor. Ei valittamista. Ja eihän se mikään puoli-ilmainen ollut, lento. Halvin kuitenkin noille päiville löytämistäni. Kuubaan muuten kannattaisi näköjään lentää Aeroflotilla ja Moskovan kautta. Ne taisivat olla halvimpia lentoja. Itselleni eivät vain päivät sopineet joten jouduin turvautumaan saksalaiseen kuljetuskulttuuriin.

  • Hyvä luumu,
   olet nähdäkseni ymmärtänyt internetin tyystin väärin. Ei täällä tarvitse mistään ottaa selvää. Kunhan kirjoittaa. Ja kaikki saavat osallistua, yhtä lailla laadulliset toimijat kuten laaduttomatkin sellaiset.

   Tätä uljasta vapaan tiedonvälityksen perinnettä aion jatkossakin pitää kunniakkaasti yllä. Enkä ota selvää ellen jaksa. Luotan sen sijaan hataraan muistiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.