Taas mennään: pikavuoroilua.com

Taas mennään, tutulla porukalla. Kuusipäinen pienpikavuoroilijaryhmä suuntaa läpi itäisen Euroopan päämääränään Istanbul. Sieltä on tarkoitus jatkaa entisen Jugoslavian läpi länteen ja lopulta ehkä Espanjaan asti. Katsotaanpa mihin tällä kertaa päädytään.

Matkalle mahtuu monta kiinnostavaa ja allekirjoittaneellekin uutta maata kuten Moldova ja Albania. Valko-Venäjääkin tullee tällä kertaa nähtyä päivänvalossa. Ja ehkä se viime talvena Ukrainassa väliin jäänyt Tshernobylkin tulee tällä kertaa tarkastettua.

Reissukuulumisia ja projektin etenemistä voi seurata osoitteessa pikavuoroilua.com.

Suunta on selvä: kohti etelää.

Suunta on selvä: kohti etelää.

 

 

Facebooktwittermailby feather

2 vastausta artikkeliin ”Taas mennään: pikavuoroilua.com

    • Tervetuloa vaan taas, virtuaalikyytiin.

      Rantapallon blogiakaan ei ole täysin hylätty. En tosin vielä osaa sanoa mikä näiden kahden blogin suhde tulee olemaan. Lähiaikoina kun tuo varsinainen Maailman Ympäri -projekti ei tulle etenemään. Sen sijaan muita pikavuoroiluhenkisiä reissuja on tiedossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.