Yllättäviä käänteitä – kärryvarkaus

Ke 29.2.2012, Surfers Paradise (AU) – Pikapäivitys

Johan on markkinat. Auton peräkärry nimittäin varastettiin hotellin parkkipaikalta, 24 tunnin videovalvonnasta varoittavan kyltin vierestä (kyltti osoittautui vain pelotteeksi, kameroita ei oikeasti ollut). Puolen päivän aikaan tänään keskiviikkona peräkärry oli vielä paikallaan. Kolmelta iltapäivällä se oli poissa. Keskellä päivää keskiviikkona. Käsittämätöntä.

Onneksi kärryä ei oltu ehditty vielä täyttää. Ainoastaan yhden matkustajan matkatavarat sekä muutamia telttoja ja telttapatjoja hävisi vaunun mukana.

Saapa nähdä löytyykö kärryä ikinä. Pikavuorokipparin haasteet eivät tunnu tässä(kään) maassa päättyvän. Rikosilmoituksen tekemisen jälkeen matkaa jatketaan (parasta aikaa) kohti etelää. Tarkoitus on olla aamulla Sydneyssä.

Facebooktwittermail

6 vastausta artikkeliin ”Yllättäviä käänteitä – kärryvarkaus

 1. Nöyrä anteeksipyyntö: heti tuli vastaveto, kun australian osuutta menin epäsuorasti tapahtumaköyhäksi manaamaan.

  Ei ole maailma lintukoto missään, aisalukko olisi ollut edes hidastava tekijä…jälkiviisas on niiiin helppo olla. Ei kai kärri kuiteskaan auton perässä kiinni ollut?
  Harmi, kun ette ole missään edullisessa maassa, olisi mukavampaa uusia vaatevarasto menetetyn tilalle.

  Miten mahdutte loppumatkan autoon, vai onko pakko hommata uusi seuraaja auton perään? Vuokravärkki edellinenkin kuitenkin oli???

  Taas on lisää muistelemista vanhainkodin keinutuoliin, kaikellahan on tarkoituksensa!

   • Kyllä, jonkinlaiset vakuutukset taitavat ainakin vuokrafirmalta löytyä. Asiaa setvittäeneen vielä päiviä, ellei viikkoja jopa.

    Rikosilmoituksen vastaanottanut poliisi lupasi muuten kuulemma soittaa eilen, puolen tunnin kuluessa ja antaa Janille rikosilmoituksen numeron, jota puolestaan vakuutusyhtiö tarvitsee. Nyt, vuorokauden jälkeen ei ole soittoa kuulunut. Vuokrafirmasta sen sijaan ovat soitelleet kahdesti kysyen tuota mainittua numeroa. Poliisin toiminta vaikuttaa kovin tutulta ja aiemminkin täällä nähdyltä. Liikkeet ovat kovin loivia. Lieköhän elämä täällä liian helppoa vai mitä…

  • Juu, ei. Oli irrallaan. Tuskin auton perästä kukaan olisi rohjennut kärryä viedä. Ja vuokrakärrihän oli kyseessä. Autoon mahdutaan nykyään hyvin jopa tavaroiden kanssa. Gold Coastilla väki nimittäin väheni jälleen neljän matkustajan jäädessä viettämään aikaa sinne. Ihan hyvin viimeöinen pitkä siirtymisosuuskin meni, ainakin tilan puolesta. Penkit ovat vain Toyotassa kovin kehnot. Tässä mielessä uskoisin kaikkien ikävöivän Ajokkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *