Takaisin Kiinaan

Ma 11.4.11  Hanoi (VN) – Ti 12.4.11 Nanning (CHN)

Maanantai kului Hanoissa lähinnä aikaa tappaessa, odotellessa junan lähtöä Kiinaan. Kaupunki vaikutti lyhyen vierailun perusteella hieman Saigonia enemmän kiinalaishenkiseltä, mikä ei lienekään ihme ottaen huomioon Hanoin sijainnin ja historian. Länsimaisia, ja uskoakseni myös kiinalaisia turisteja Hanoissa näytti olevan runsaasti. Tai sitten he (me) vain olimme keskittyneet Saigonia enemmän yhdelle alueelle, joka Hanoissa on vanhaksi kaupungiksi kutsuttu kaupunginosa.

Katukuvaa Hanoin vanhasta kaupungista.Tässä kuvassa näkyy poikkeuksellisen vähän liikennettä. Tyypillisesti sitä oli enemmän. Vietnamilaiset kuskit käyttävät ahkerasti äänimerkkiä, joten kaupungin äänimaailma on sen mukainen.

Juna Kiinan Nanningiin kulkee Hanoista päivittäin, kello 21:40. Hieman hankalaksi asian tekee se, että juna ei lähde kaupungin päärautatieasemalta vaan vajaan kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsevalta Ga Gia Lam -asemalta. Olin onneksi tietoinen aseman syrjäisestä sijainnista jo etukäteen, joten ymmärsin lähteä liikenteeseen hyvissä ajoin ennen junan lähtöä. Ja kuinka ollakaan, taksikuskilla oli kuin olikin vaikeuksia löytää asemalle. Pienen etsiskelyn ja Gia Lam -linja-autoaseman eteen tehdyn pysähdyksen jälkeen asema kuitenkin löytyi. Taksikyyti keskustasta harhailuineen kesti noin puolisen tuntia. Julkista liikennettä käyttäen asemalle olisi epäilemättä päässyt myös, mutta tätä en kuitenkaan itse ruvennut kokeilemaan. Tiedä vaikka bussilla siirtyminen olisi onnistunut kätevämmin ja varmasti ainakin halvemmalla.

Matkustajat päästettiin odotushuoneesta junaan noin puoli tuntia ennen junan lähtöä. Yhteys Hanoin ja Nanningin välillä on Kiinan rautateiden liikennöimä, joten sekä kalusto että henkilökunta oli alusta lähtien kiinalaista. Junaan astuessa eron edelliseen, Vietnamin sisäiseen junaan, verrattuna huomasi välittömästi. Vaunut olivat tällä kertaa uusia (muistuttaen itse asiassa paljolti Tiibet-junan vaunuja), ja sisään paksuilla matoilla päällystetyille käytäville astuvia matkustajia tervehti hiljaa soiva, sanoisinko hissityylinen taustamusiikki.

Sisäkuvia kiinalaisesta junasta välillä Hanoi - Nanning. Yleensä kiinalaisten makuuvaunujen toisesta päästä löytyy jonkinlainen suurempi yhteinen pesutila. Itse makuuosastot olivat esimerkillisen siistejä ja hyvin ylläpidettyjä.

Juna lähti liikkeelle aikataulun mukaisesti ja ennen Vietnamin raja-asemalle saapumista ehti nukkuakin muutaman tunnin. Dong Dangin asemalle saavuttiin kahden aikaan aamuyöstä, jossa matkustajat joutuivat poistumaan junasta asemarakennukseen ja antamaan passinsa käsiteltäväksi asemalla päivystäville rajamiehille. Noin vartin asemahallissa odottelun jälkeen rajamiehet rupesivat huutelemaan nimiä. Passit oli jälleen, kuten maahan tullessakin, käsitelty kootusti ja kaikki saivat matkustusasiakirjansa takaisin melko nopeasti.

Junan lähdettyä liikkeelle passit kerättiin pian taas pois kiinalaisen naispuolisen rajavirkailijan toimesta. Sama henkilö jakoi myös maahantulokaavakkeet, jotka piti täyttää välittömästi ja ne kerättiin pois yhdessä passien kanssa. Siirtyminen Kiinan puoleiselle raja-asemalle kesti hieman yli puoli tuntia ja junan pysähdyttyä matkustajat tavaroineen ohjattiin tullirakennukseen. Matkatavarat läpivalaistiin lentokentiltä tutulla laitteella ja kun kaikki olivat päässet tarkastuksesta läpi, matkustajat päästettiin takaisin junaan. Junan lähdettyä jo liikkeelle kohti Nanningia passit jaettiin takaisin. Kaiken kaikkiaan melko sujuva rajanylitys, aikaa siihen tosin meni kaikkineen kolmatta tuntia.

Juna oli perillä Nanningin kaupungissa kymmenen jälkeen aamupäivällä paikallista aikaa. Kelloja oli siirretty rajalla tunti eteen päin. Jo asemarakennuksesta ulos päästyäni kaikki näytti kovin tutulta parin kuukauden takaa: lähes kaikki kyltit olivat kiinaksi ja länsimaisia naamoja ei näkynyt missään. Kiinassa varmaankin voi osin kokea, millaista olisi olla lukutaidoton nykymaailmassa. Toisaalta kaupunki näytti sangen siistiltä ja modernilta eikä kukaan yrittänyt tyrkyttää taksikyytiä, ostettavaa tai mitään muutakaan, vaan aseman edessä sai istuskella täysin rauhassa suunittelemassa seuravaa siirtoa. Helmikuun kokemusten perusteella siis täysin tyypillistä Kiinaa. Ilman noita aiempia kokemuksia kulttuurishokki olisi varmaan ollut paljon suurempi.

Lippujen jonotusta Nanningin rautatieaseman lipunmyyntihallissa. Omien havaintojeni perusteella kyseessä ei ollut pelkkä aamuruuhka, vaan ihmismäärä pysyi kutakuinkin samana koko aamupäivän. Suosittua tämä rautatiematkustaminen Kiinassa.

Lipunmyyntihallissa kävi melkoinen kuhina. Palvelutiskejä oli parisenkymmentä ja jokaisen edessä oli useamman kymmenen ihmisen jono. Aseman ympäristöä kierrellessäni olin törmännyt erääseen matkatoimistoon, josta olin saanut kuulla ainakin luukulla 15 olevan henkilön olevan englanninkielentaitoinen. Siispä jonottamaan kun muutakaan vaihtoehtoa ei ollut. Jono numero 15 ei onneksi ollut pisin ja hieman yli vartin jälkeen pääsin tiskille. Pian selvisi, että kaikki saman päivän lähdöt Guangzhouhun (josta on rautatieyhteys Hong Kongiin) oli myyty loppuun ja ensimmäinen jossa paikkoja oli jäljellä lähtisi seuraavana aamuna 5:45. Ostin lipun siihen. Aikainen herätys tiedossa, siis. Oikeastaan oli hyväkin, että sain tälla tavoin tekosyyn hotellimajoittumiseen. Kolmas päivä samoissa vaatteissa ilman suihkua olisi alkanut nimittäin olla jo melko nihkeä. Toinenkin sitä jo oikeastaan oli, päivälämpötila kun kuitenkin on ollut kolmisenkymmentä astetta.

Nanning kuvattuna 18. kerroksessa sijainneen hotellihuoneen (14 eur/yö) ikkunasta. Jälleen yksi Kiinan suurkaupunki, josta en ollut ikinä kuullut mitään. Varmaankin pidemmän oleskelun ja syvällisemmän tutustumisen kautta jokaisen kaupungin ominaisluonne löytyisi, lyhyiden vierailujen perusteella kaupungit muistuttavat nimittäin hyvin paljon toisiaan. Oikealla näkyvä rakennus on rautatieasema.

Tänään ei kuunnella mitään, Youtube-palvelu ei nimittäin Kiinassa toimi.

Facebooktwittermailby feather

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.