Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pikaisia remonttikuulumisia

Remontti etenee kovaa vaikka tällä kanavalla hiljaisempaa olisikin. Näinhän sitä usein puhutaan, että silloin kun blogeissa on hiljaista, tapahtuu bloggaajan siellä oikeassa elämässä paljonkin. Ja tällä hetkellä on just näin. Viimeinen viikko töissä ennen kesälomaa on nyt taputeltu ja ainakin teoriassa aikaa siis vapautuu työpäivän verran arkipäivistä, jei!

Lisäksi kirjoitettavaa olisi niin paljon, että pienen tauon jälkeen on aina yhtä hankalaa päättää mistä taas aloittaisi – uskon että monet kirjoittajat tunnistavat tämän. Joten ajattelin laittaa tähän postaukseen aavistuksen enemmän kuvia ja yritetään saada jotain järjellistä tekstiä aikaiseksi loman aikana!

Keittiön alueelle on saatu laattalattia ja lähes koko keittiökin. Kylpyhuoneen vesieristeet, laatoitukset sekä saumaukset ovat valmiina. Sisäkatot ovat paikallaan kuten myös upotetut led-spotit. Seuraava suuri ponnistus on parkettilattia asennus – se on sitten ihan oma tarinansa tuo parkettisaaga, mutta kyllä, nyt meillä on lattiamateriaalit kasassa!

Omat fiilikset ovat vaihdelleet innostuksen, turhautumisen, hyvän draivin ja väsymyksen välimaastossa. Tuollainen suhteellisen leveä kattaus tunteita mutta se taitaa kuulua tähän pakettiin?

Näillä mennään, eiköhän se muuttopäiväkin pikkuhiljaa avaudu edessä?

 

Seinien ja katon lisäksi ikkunanpokat ovat saaneet ylleen valkoista – hyvästi tummanruskeat kehykset! Moni on muuten hämmästellyt näitä ruokailutilan kolmea ikkunaa. Nykyisinhän tuohon varmaan laitettaisiin yksi iso ikkuna, mutta mä jotenkin diggaan näistä kolmesta päällekkäisestä ruudusta.

 

Tuosta viimeisen kuvan huoneesta pitäisi tulla tytön huone. Pientä laittoa vaille valmis vain, eikös ne niin aina sano?

Nyt mä aloitan pitkään odotetun kesäloman, mutta hiljene ei muut välineet kuin työkone, joten tervetuloa seuraamaan rempan etenemistä sekä täällä että Instan ja Facen puolella! Jos tulee jotain kysymyksiä tai kommentteja mieleen, niin kerro ihmeessä ajatuksesi mulle. On aina mukavaa kuulla muidenkin remppa- ja miksei lomakuulumisiakin kuin vain horista omia juttujaan täällä!

***

Blogini uusimmat jutut näet helposti Facebookissa, kuvia ja myös arkisempia stooreja Instagramissa, ja voit seurata minua myös Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply