Juhannusterveiset laiturinnokasta

Se olis juhannus nyt! Ihanaa, nauttikaa siitä missä ikinä olettekin, niin hyvin kuin voitte!

Ajatukseni ovat erityisesti niiden  ulkomailla asuvien suomalaisten luona, jotka eivät tänä vuonna päässeet Suomeen tästä kummallisesta keväästä johtuen – toivottavasti tämä vuosi jää vain yhdeksi poikkeukseksi muiden joukkoon.

Asemoin itseni tähän laiturinnokkaan ja ilmoittauduin lasten viralliseksi uintivalvojaksi tästä hetkestä sunnuntaihin saakka. Sauna lämpiää tuossa takana, grilli ylämökillä ja tunnelma ympärillä kun ihastelee ah tätä keskikesän taikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kesäkukkia ja onkimista

Huomenna voisi keräillä kunnon kesäkukkakimpun ruokapöytää koristamaan, siitä on jo muodostunut pieni perinne täällä. Huomenna pääsee myös kaivelemaan matoja, sillä lapset ovat odottaneet aika tarkkaan vuoden verran, että pääsevät taas onkimaan.

Viime vuonna saatiin tosi hyvät onget Helsinki-päivän kalastustapahtumasta Vanhankaupunginkoskelta, mutta ne onget on tietenkin samassa varastossa kuin kaikki muutkin meidän tavarat – edelleen. Siellä on myös mm. kaikki kesävaatteet, joita en pakannut mukaan silloin joulukuussa, kun vanhasta kodista lähdettiin.

Mutta nyt näyttää vahvasti siltä, että päästään käsiksi niihin ja kaikkeen muuhunkin vielä tämän kesän aikana. Jos tekis vaikka pari juhannustaikaa sen eteen, että remontti sujuisi joutuisasti? Millainenhan loitsu tällaisen toteuttaisi?

Lupiinien ja juhannusruusujen kera ihanaa juhannusta kaikille lukijoilleni!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

PS. Ja hei – tämäkin kuva julkaistiin ensin H niin kuin Hausfraun Instagramissa, jossa lupasin järjestää arvonnan heti kun 1 000 seuraajaa tulee täyteen!!

***

Blogini uusimmat jutut näet helposti Facebookissa, kuvia ja myös arkisempia stooreja Instagramissa, ja voit seurata minua myös Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply