Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viikko remonttia takana – miltä tilanne näytti alussa?

Nyt kun suht intensiivistä pukuvaihetta on kestänyt viikon verran, olen suoraan sanottuna aika kuitti. Aivan kuten ensimmäisen päivän jälkeen, nytkin jalat ovat aivan tohjona ja kädet hellinä. Olin jo muutamien kevyempien hommien jäljiltä en-niin-rikki, mutta tämän päivän setti oli tällaiselle urheilunkarttajalle jo aika kova.

Ärrimurrit pihahtelivat suupielistä 22 parkettipaketin, 60 koolauslaudan ja 12 kipsilevyn jäljiltä. Mutta selvittiin niistä kuitenkin Miehen kanssa kahteen pekkaan. Ja kun kaikkien näiden kohdalla mikään yksi nosto ja liikutus paikasta X paikkaan Y ei riitä, ei. Kaikki nostellaan ensin kaupassa pakettiautoon, pakettiautosta pihalle tai suoraan sisään ja sitten sisällä toki vielä oikeille paikoilleen. Yhdeksältä aamulla startattiin ja noin iltakahdeksaan saakka painettiin, huh.

Fyysisesti olo on aika jyrän alle jääneen tuntuinen, mutta henkinen fiilis on edelleen korkealla. Valintojen määrä tämän sortin rempassa uhkaa ajoittain tukahduttaa alleen, mutta on asioita saatu eteenpäin tarvittaessa nopeastikin. Tänään valittiin vaikkapa uusi vessanpönttö muutamassa minuutissa, kun speksit oli selvillä ja asiaa ei ollut tarvetta jäädä jahkaamaan sen enempää.

Nyt on pakko siirtyä keräämään voimia ensi viikon koitoksia varten – kyllä, tämä sama intensiivivaihe jatkuu heti huomenna! – mutta tähän loppuun muutamia ennen-kuvia ja iloksenne myös kauniista kauniimpia purkukuvia. Eli ei vielä ennen – jälkeen  -kuvapareja saatavilla, mutta tällaisia ennen – kesken -yhdistelmiä, olkaa hyvät.

Keittiö ennen ja nyt

Kylpyhuone ennen ja nyt

Eteinen ennen ja nyt

Aika kodikasta? Tällaista astetta rosoisempaa loft-meininkiä? Ja pientä pintaremonttia, vai miten se meni?

Hei onhan sulla jo mun insta seurannassa? Sinne tippuu rempastoreja nyt tiheään, klikkaa tästä Instagramiin ja tervetuloa myötäelämään remontin vaiheissa!

***

Blogini uusimmat jutut näet helposti Facebookissa, kuvia ja myös arkisempia stooreja Instagramissa, ja voit seurata minua myös Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply