Malja asuntokaupoille – meillä on uusi koti

Hiemanhan tässä aikaa ehti vierähtää, mutta nyt se on varmaa – me ostettiin juuri itsellemme uusi koti, jes!

Koko ruljanssi lähti liikkeelle viime kesänä. Oltiin muutettu Saksasta Suomeen kesän alussa ja palattiin meidän aiempaan, toiselle perheelle vuokrattuna olleeseen kotiin. Jonkinmoisen empimisen ja jahkailun (lähinnä mun puolelta, Mies oli jo myyntipapereita suunnittelemassa) jälkeen päädyttiin laittamaan koti myyntiin ja se menikin alkusyksystä vilkkaammin eteenpäin kuin oltiin osattu kuvitella.

Ostajat löytyivät parissa viikossa ja onneksi saatiin sovittua vapautuminen kolmen kuukauden päähän. Kyllähän siinä ajassa löytäisi jonkun kivan, kun potentiaalisia tuli tasaiseen tahtiin markkinoille. Näin me luulimme.

Välikodista toiseen

Kun oman myynnistä oli soppari tehty, tuntui markkina selvästi hiljenevän. Ei nyt ihan kuin seinään, mutta silti niin, ettei meidän toiveita täyttävää ehdokasta ilmaantunut. Meille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa joulun alla kuin pakata omaisuus muuttolaatikoihin ja siirtää ne vuokrattuun varastoon odottamaan. Muutimme matkalaukkujen kanssa Anopille.

Siellä vierähti hyvässä hengessä pari kuukautta. Mutta koska edelleenkään mitään varmaa ei ollut näköpiirissä, pakattiin kimpsut ja kampsut vielä kertaalleen ja siirryttiin niiden kanssa kerrostalokaksioon vuokralle toistaiseksi. Täällä ollaan nyt viihdytty jo kaksi kuukautta, josta jälkimmäinen erittäin tiiviisti kaikki yhdessä, koska korona.

Kaksion 47 neliötä taipuvat ”vallan mainiosti” kaikenlaiseen. Meillä on keittiö, ruokailutila (joka on samalla mun työhuone), olohuone (joka on samalla aikuisten makuuhuone), lasten makuuhuone (joka on samalla Miehen työhuone) ja iso parveke, jossa voi nähtävästi vaikka pyöräillä (kaikkea ne lapset keksiikin!). Kylppäriin mahtuu suihkutilaan just eikä melkein lasten kylpyammeet, joihin he mahtuvat vielä just eikä melkein, joten sehän on vähän niin kuin pieni spa?

Että kyllähän tässä pärjätään, mutta katse on tulevassa.

Kärsivällisyys palkitaan

Ja nyt, vihdoinkin palaset loksahtivat kohdalleen! Asunto, jonka lopulta ostimme oli jo kerran mennyt meiltä nenän edestä, koska omasta ei oltu vielä kauppoja tehty. Harmitti, koska siinä oli kohdallaan niin moni sellaisen seikka, jolla oli meille painoarvoa. Kaikenlaista kuitenkin tapahtuu, ja näin vain tuo kyseinen asunto on nyt meidän. Kaupat on tehty ja reilun kuukauden kuluttua pääsemme muuttamaan aloittamaan ison remontin.

On aika nostaa magnun-kokoinen malja meidän asuntoprojektille, kippis!

***

Blogini uusimmat jutut näet helposti Facebookissa, kuvia ja myös arkisempia stooreja Instagramissa, ja voit seurata minua myös Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pirjo Korhonen 17.4.2020 at 22:25

    Onnittelut mieluisan kodin löytymisen johdosta! 👏

  • Leave a Reply