Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusi aluevaltaus!

Olen ollut ehkä hieman tuuliajolla oman elämäni ja sen suunnan suhteen Saksasta muuton jälkeen. Töihin paluu oli aikamoista haipakkaa kotiäiteilyn jälkeen ja nyt tämä kokonaan muuttunut maailma sai avaamaan silmäni sille, että kerranhan täällä vaan eletään.

Ja nyt! Nyt vihdoin olen keksinyt sen, mitä haluan elämälläni tehdä. Olen itseasiassa työstänyt tätä täällä blogin kulisseissa pidemmän aikaa ja olen niin täpinöissäni siitä, että vihdoin voin kertoa teille mistä on kyse.

Matkabloggaaminenhan on tällainen auringonlaskun ala jo pelkästään ympäristön kannalta ja lisäksi matkustaminen on tehty nyt käytännössä mahdottomaksi. Joten nyt jos koskaan on aika vaihtaa suuntaa.

Tervetuloa siis seuraamaan matkaani kohti tähteyttä, koska minut on valittu mukaan jopa neljään eri tosi-tv produktioon, ja ne kaikki tulevat telkkarista vielä tämän vuoden puolella! Sarjat ovat Anopin ja exän kanssa rannalla, Rakas sinusta on tullut pallukka, Alastomat selviytyjät (Saksan TV) ja Huippubloggaaja haussa. 

Katso mun kaikki kilpailijaprofiilit koottuna täältä!

***

Blogini uusimmat jutut näet helposti Facebookissa, kuvia ja myös arkisempia stooreja Instagramissa, ja voit seurata minua myös Bloglovinissa ja Blogit.fi:ssä

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Espanjaan 1.4.2020 at 09:08

  🙂 Tämä piristi aamuani. Innostit minua keksimään jotain kivaa itsellenikin.

  • Reply Jenni / H niin kuin Hausfrau 7.4.2020 at 21:26

   Kiitos ja hauskaa aprillipäivää!

 • Reply Leena 1.4.2020 at 10:32

  Tämä oli hyvä!!!

  • Reply Anna-Kaarina 1.4.2020 at 12:46

   Onnea uusille haasteille Jenni! Olusi kiva nähdä jis tulee Saksan TVstä.

   • Reply Jenni / H niin kuin Hausfrau 7.4.2020 at 21:27

    Kiitos paljon ja hauskaa aprillipäivää!

 • Reply Katriina 3.4.2020 at 07:02

  Odotan innolla tuota ”Alastomat selviytyjät” Samu Haberin kanssa Syltin saarella. Samu tunaroi jo syntymäpäivänsä kanssa ja tuli päivän myöhässä. Aina ei voi onnistua. Varo vuorovettä Syltillä!

  • Reply Jenni / H niin kuin Hausfrau 7.4.2020 at 21:27

   Kannattaa varoa myös aprillipäivää! 🙂

  Leave a Reply