Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maauimala Strandbad Lörick Düsseldorfissa

Maauimaloista innostuneena haluttiin hyödyntää helteinen sunnuntai ja suunnata tavanomaisen uimahallin sijaan testaamaan uusi uintipaikka, Düsseldorf Lörick Strandbad, joka on aivan Reinin rantapenkereen kupeessa. Ollaan useasti pyöräilty paikan ohitse ja ihasteltu suuria nurmikenttiä ja useita altaita.

Parkkipaikalta oli jonkin verran kävelyä sisäänkäynnille, ja kahden aikuisen ja 5- ja 3-vuotiaan lapsen liput maksoivat yhteensä 10,50€. Hinnassa oli huomiotu se, ettei koko uimala ollut käytössä kaikessa komeudessaan. Jo portilla oli tiedot rakennustöistä, uutta 50 metristä allasta ollaan parhaillaan tekemässä ja se valmistuu vasta kesäkaudella 2019. Rakennustyöt olivat viivästyneet kolme kuukautta alkuvuoden Reinin tulvien vuoksi. Käytössä oli nyt yksi 33-metrinen uintiallas ja kaksi lastenallasta, joista toinen matala ja toinen vieläkin matalampi.

Alueella oli kioski, josta saisi pikkusyötävää, juotavaa ja jätskiä, mutta tällä kertaa ei ostettu mitään kun oltiin sovittu Mäkkärireissu uinnin jälkeen.

Verrattuna edelliseen paikkaan, eli Kettwigin maauimalaan, Lörick ei pystynyt tarjoamaan ihan samaa kokemusta. Ison altaan vesi ei ollut jäätävää, mutta vilpoista, ja vain vanhempi lapsista uskaltautui sinne pulikoimaan. Lasten altaissa ei ollut mitään erikoista, kuten suihkulähteitä, joten ilman omia vesileluja ne olisivat jääneet aika mitäänsanomattomiksi.

Sen sijaan alueella oli lasten leikkipaikka, isompi ja pienempi hiekkalaatikko ja hauskoja metallisia kiipeilytelineitä, joista suihkusi maltillisella paineella vilpakkaa vettä.

Sää oli puolipilvinen mutta niin lämmin, ettei pieni pilvisyys haitannut, enemmänkin päinvastoin.

Nurmikenttiä laidalla oli lentopallokenttä ilman verkkoa, jenkkifudiskenttä, koripallokenttä ja jalkapallomaalit. Tilaa pallopeleille oli siis runsaasti. Yhdellä laidalla oli Reinin sivu-uoma, jonka toisella penkereellä laidunsi lampaita.

Lapset viihtyivät mainiosti, joskin enemmän hiekkalaatikolla ja leikkipaikalla kuin altaissa, joten jos on tarkoitus enemmän uida, niin lämminvetinen uimahalli soveltuu siihen tarkoitukseen kyllä paremmin.

Strandbad Lörick

  • Osoite: Niederkasseler Deich 285, 40547 Düsseldorf
  • Maksullinen parkkipaikka kävelymatkan päässä
  • Avoinna ma-pe: 06:00 – 20:00
    La, su ja pyhäpäivät: 09:00 – 20:00

Lue myös: Maauimalat aukesivat: Freibad Kettwig

***

Blogini löydät myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogit.fi:stä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply