Voihan Finlandia!

Itsenäisyyspäivä meni ihan nyyhkimiseksi.

Onneksi ei sentään heti aamusta, kun mulla oli työvuoro, mutta kotiin palauttuani klikkasin koneelta auki Helsinki-Vantaan lentokentällä kuvatun Club for Fiven Finlandian. Hämmästyin itsekin omaa spontaania reaktiota, ja sitten kun kerran oli padot avattu, niin samalla linjalla mentiin aina kun kuului Finlandia. Ja sehän kuului!

Olen yrittänyt täällä muutamalle saksalaiselle kertoa, että meillä on isot 100-vuotisjuhlat, mutta en ole saanut ”aaha” kommentteja kummempaa. Samaan aikaan täällä juhlistettiin Sankt Nikolauksen päivää, joka tarkoitti meidän näkökulmasta taas karkkia lapsille.

Ensi viikolla lähdemme ajamaan Tanskan ja Ruotsin kautta joulunviettoon Suomeen, ja juuri nyt se tuntuu todella hyvältä.

Erityiskiitokset vielä YLE, kun mahdollistit Linnan Juhlien katsomisen ulkomailla etkoineen ja jatkoineen Areenasta ilman, että yhteydessä oli pienintäkään häikkää. Ilotulitusta edeltävät luontokuvat olivat niin hienoja, että syömmestä sieppas taas kerran.

Nähdään pian, satavuotias Suomi!

***

Blogini löydät myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogit.fi:stä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply