Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jos minulla olisi enemmän aikaa…

…kirjoittaisin teille siitä, kuinka valmistaudumme alle kuukauden kuluttua koittavaan Suomeen lomaan. Tapamme mukaan spontaaniudelle jää aika vähän tilaa, kun melkein jokaiselle päivälle on sovittuna treffejä ja muita menoja.

…kertoisin, että kävimme Brysselin reissulla myös Mini-Euroopassa, jota mainostettiin sanoilla ”The most exciting attaction park in Europe”, ja lauseen voi allekirjoittaa jos ei ole koskaan käynyt missään. No oli se ihan kiva paikka, mutta jotain rajaa noilla mainoslauseilla voisi olla.

…voisin kertoa lasten kuulumisia, erityisesti saksan kielen oppimisen kannalta. 2,5kk päivähoidossa alkaa näkyä ja kuulua, ja voin olla todella, todella tyytyväinen ja kiitollinen siitä, kuinka kivuttomasti oppiminen tuntuu sujuvan. Voi kun pääsisi itsekin ympäristöön, jossa kaikki haluaisivat puhua just sun kanssa saksaa ja samalle vielä tehdä jotain kivaa.

…pohtisin sitä, kuinka muistaisin kaikkia lukijoitakin kohta vuoden verran kestäneellä taipaleella. H niin kuin Hausfraun ensimmäinen juttu julkaistiin 1.12.2016 muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen. Blogi on päässyt yllättämään minut koukuttavuudellaan ja kuinka se tuonut elämääni aivan uudenlaista sisältöä.

…paljastaisin jotain suunnittelemastani blogin joulukalenterissa, mutta koska en uskalla sitä vielä teille luvata, niin joudun vielä jatkamaan ylimääräisten tuntien etsimistä.

…purnaisin siitä, kuinka Arminin ja Reetan sisarussuhde on nyt vaiheessa, jossa pyritään olemaan mahdollisimman monesta asiasta mahdollisimman eri mieltä. Kun toinen haluaa puistoon, toinen haluaa kotiin ja luonnollisesti nämä mielipiteet voivat vaihtua päinvastaisiksi silmänräpäyksessä. Jokaisella ovella tulee tappelu, kun kumpikin haluaisi avata just tän oven.  Mahtaakohan tämä vaihe kestää kuinka kauan?

…haluaisin kiertää niin monta joulutoria kuin vain mahdollista, mutta kunhan nyt muutamalle kunnon torille ehtisi. Meidän lähimmälle torille oli avautunut oma joulumaailma kuluvalla viikolla, torin keskelle on ilmestynyt paikallisen energiayhtiön sponssaama luistinkenttä (aika pieni, mutta kyllä siinä luistelisi) ja toria reunustavat kauniit kojut myyvät saksalaisia ja eurooppalaisia herkkuja.

Otsikko voisi olla muuten myös muodossa ”Jos osaisin suunnitella ajankäyttöni tarkemmin”.

Rentoa sunnuntaita!

***

Blogini löydät myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogit.fi:stä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kati Suomalainen im Allgäu 19.11.2017 at 16:50

    Sieltä vaan yksi kirjoitus kerrallaan ja ei stressiä. Heh, mullakin on miljoona ideaa mutta aika, mistä sitä saa? Zemppia Jenni!!

  • Leave a Reply