Suomen suurin matkablogiyhteisö

BLOGIN TAKANA

Olen Virpi, 40 ja risat täyttänyt matkabloggaaja Pohjanmaan lakeuksilta. Blogia olen aktiivisesti pitänyt jo useamman vuoden ja Hätälasku syntyi monen asian summana joulukuussa 2017. Mielestäni vuoden viimeinen kuukausi on oikein hyvä aika aloittaa uusi tie. Ajankohtaan sopii hyvin vanhan loppu ja uuden alku.

Ei tule varmasti kenellekkään yllätyksenä, että matkustaminen on suuri intohimoni ja rakas harrastukseni. Haluan kertoa reissuistani myös muille, jakaa vinkkejä ja fiiliksiä! Matkaa taitan useimmiten tyttärieni kanssa. Mukana on monesti ollut myös muuta perhettä. Ei ole ennenkuulumatonta sekään, että minut nähdään reissussa kaveriporukalla tai ystävän kanssa kahdestaan. Myös yksinmatkustaminen kiehtoo minua kovasti, harvemmin vain olen päässyt yksin minnekään, mikä on tietenkin positiivinen ongelma, että reissukavereita riittää!

 

IMG_2826

Bloggaaja itse ja Pariisilainen katukahvila.

 

Mieleni halajaa etelän lämpöön. En viihdy tuulessa ja tuiskussa, kylmässä tai pakkasissa. Eikö olekin kornia, että olen syntynyt Suomeen! Suosikkikohteitani ovat siis lämpimät maat, mutta loputon uteliaisuuteni maailmaa kohtaan ajaa minua tasapuolisesti myös kaupunkeihin, turuille ja toreille ja oma kotimaakin on vaihtelevista sääoloistaan huolimatta vakuuttanut minut siitä, että täällä riittää paljon nähtävää ja kerrottavaa myös muille! Niinpä blogissa riittää jatkossakin luettavaa sekä kotimaasta että maailman eri kaupungeista, hiekkarannoilta, vuorilta ja niityiltä.

 

IMG_3011

 

Toivon että viihdyt Hätälaskun seurassa. Vaikka nimi kalskahtaakin hiukan epäilyttävälle, minun korvissani se on Hätälasku arjesta lomafiiliksiin. Irtiotto oravanpyörästä edes pieneksi hetkeksi. Jos mieleesi tulee kysyttävää, ideoita tai ajatuksia, ota rohkeasti yhteyttä! Ja jos maailmalla törmätään, nyppää ihmeessä hiasta ja tule moikkaamaan!

Yhteyden saat minuun sähköpostilla:

[email protected] tai [email protected]

Voit olla minuun yhteydessä myös blogin facebook-sivun kautta.

Rakkaudesta matkusteluun,

Virpi