BLOGI ON MUUTTANUT

Jokin aika sitten Rantapallo ilmoitti, että se lopettaa blogiportaalinsa elo-syyskuun vaihteessa. On siis aika kiittää ja kumartaa näistä viidestä vuodesta, jotka blogi on pyörinyt Rantapallon sivustolla.

Hätälasku matkablogi on muuttanut uuteen osoitteeeen. Myös blogin nimi on vaihtunut. Blogi on nyt Virpin Maailma. Kaikki vanhat tarinat eivät vielä löydy uudesta osoitteesta, mutta ajan kanssa sinne päivittyy osa vanhoista artikkeleista. Pääosassa ovat kuitenkin uudet seikkailut ja viimeviikkoina blogi onkin päivittynyt toukokuisen Turkin matkan postauksilla.

Toivotan lämpimästi kaikki vanhat ja uudet lukijat tervetulleeksi uudelle Hätälasku sivustolle, joka löytyy täältä: VIRPIN MAAILMA

IMG_6152-01
Previous Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

SEURAA FACEBOOKISSA