Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tietoa blogista

Näkymä Unkarin Esztergomista Slovakiaan

Hei ja tervetuloa blogiini! Olen 24-vuotias nuori nainen, kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta Ylivieskasta, mutta viimeisen reilun viiden vuoden aikana erittäin hyvin kotiutunut Kuopioon, missä ensin opiskelin ja nyt teen töitä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja olen töissä paikallisessa ohjelmistotalossa asiakasvastaavana, eli työkseni mm. näperrän WordPress-sivuja, lisäksi teen sivutyönä myyynti- ja markkinointiassistentin töitä eräälle suomalaiselle kiuasbrändille. Harrastuksiini kuuluu ratsastus, penkkiurheilu, tämän blogin kirjoittaminen sekä koodariksi opiskeleminen.

Tähän mennessä olen seissyt yhteensä 28 eri maan maaperällä (kyllä, en ole varsinaisesti viettänyt aikaa jokaisessa näistä maista mutta seisonut kuitenkin jokaisen maaperällä, tästä lisää myöhemmin), mutta blogin kirjoittamisen aloitin vasta kesällä 2019, kun olin toteuttamassa matkaa kohdemaahan numero 28, mikä oli Singapore. Matkoja teen noin 3-4 vuodessa.

Matkustamiskokemukseni koostuu erilaisista omatoimimatkoista, joista usea on sisältänyt vierailun ulkomaisten ystävien luokse (esimerkiksi Espanjassa, Itävallassa ja Unkarissa). Euroopan maita olen kolunnut myös asuntoauton kyydissä kesällä 2014, minkä takia listallani on monta maata jossa olen vain pysähtynyt, ja uusi asuntoautomatka on haaveissa. Tämä blogi tulee toimimaan minulle matkapäiväkirjana – toki toivon samalla, että löydät mielenkiintoisia vinkkejä blogistani! Voit seurata blogiani blogit.fi:ssä.

Singapore

Haaveilen jatkuvasti matkustamisesta miljoonkaupunkeihin joissa on korkeita pilvenpiirtäjiä, mutta tulevaisuudessa aion panostaa enemmän myös luontokohteisiin matkustamiseen sekä retkeilyyn. Nautin myös erityisesti kohteista joilla on historiallista merkitystä, joten tykkään tutustua kohteen museotarjontaan sekä muihin nähtävyyksiin. Paikallisten elämä ja paikallinen kulttuuri kiinnostavat myös ja pyrinkin jatkossa tutustumaan näihin aiheisiin entistä enemmän. Tulevien vuosien aikana haluan myös matkustaa kauemmas ja haaveilenkin esimerkiksi Afrikan eteläosaan matkustamisesta.

Kaikki kohteeni eivät todellakaan ole suurkaupunkeja – rakastan esimerkiksi Itävallan alppeja ja pieniä alppikyliä!

Nämä aiheet minua kiinnostaa matkailijana ja tulevat olemaan esillä blogissani: historia, kulttuuri, korkeat rakennukset, urheilu ja urheilutapahtumat.

Näitä aiheita taas ei tulla käsittelemään blogissani: pakettimatkat, ylenpaattinen shoppailu.

Näistä aiheista olen kiinnostunut, joten näistä kiinnostaisi kuulla muilta bloggaajilta: vastuullinen matkailu.

Blogin nimi toimikoot nyt ja tulevaisuudessa muistutuksena siitä, mikä tilanne oli kun blogin aloitin. Toivotaan, että maaluku tuosta vielä nousee ja kovasti! Mukavia lukuhetkiä, olisin kiitollinen jos jätät myös kommentin. 🙂

Saat minuun yhteyden parhaiten sähköpostilla [email protected]