Hammasimplanttimatkat – 8 Kysymystä

Top 8 kysymystä hammasimplanttien asennuksesta ulkomailla

Hammasimplanttien asennus on muuttumassa rutiiniksi – ja vähemmän tuskalliseksi. Monet potilaat valitsevat implantteja hammasproteesin muiden vähemmän houkuttelevien vaihtoehtojen sijaan. Alla on muutamia vastauksia tyypillisiin kysymyksiin, joita hammaslääkärit ja asiakaspalvelutiimi saavat potilailta, jotka ajattelevat matkustavan tätä menettelyä varten.

 

Mikä on hammasimplantti?

Hammasimplantti on keinotekoinen hammasjuuri, joka on valmistettu titaanista, joka asetetaan leukaluun tukemaan korvaavaa hammasta. Sitten implanttiin kiinnitetään korvaava hammas, jota kutsutaan kruunuksi ja tätä käytetään puuttuvan tai rikkoutuneen hampaan korvaamiseksi. Hammasimplantteja voidaan käyttää tukemaan yksi kruunu tai kiinteä silta, joka on koko rivi kruunuja.

hammasimplantti

Mitkä ovat implanttien edut proteesiin?

Hammasimplantit ovat pysyvämpi ratkaisu puuttuviin hampaisiin eikä vaadi päivittäistä ylläpitoa, toisin kuin hammasproteesit. Implantit ovat paljon luonnollisempia kuin hammasproteesit, eivätkä ne vaadi vierekkäisten hampaiden tukea, kuten perinteinen silta.

Implantit ovat erittäin vahvoja ja luotettavia, ja ne voivat näyttää aivan kuin omat hampaasi, joten voit hymyillä itsevarmasti. Lisäksi ne voivat parantaa puutteellisten hampaiden tai hammasproteesien aiheuttamia purentaongelmia. Tärkein, eli parantunut suun terveyden edistäminen parantaa yleistä terveyttä. Jos löydät syitä käyttää implantteja hammasproteesin sijaan, voit halutessasi keskustella vaihtoehdoista paikallisen hammaslääkärisi kanssa.

 

Kuinka paljon implantit maksavat?

Suomessa hammasimplantit voivat maksaa 1350€ – 2000€ euroa implantin, leikkauksen ja kruunun välillä. Erikoisklinikalla ulkomailla implantin kustannukset voivat olla alhaisempia, mutta näihin matkoihin liittyy aina piileviä kustannuksia, kuten lennot, majoitukset ja palkaton loma työstä.

Olen löytänyt, että eniten vastiketta hinnoille saa Hammasklinikka Medidentistä, jossa Medidentin asiantuntijat tekevät koko hammasimplantin asentamisen alkututkimuksista loppuun erittäin reiluun hintaan. Voi lukea enemmän heistä sivulta https://www.hampaatkuntoon.fi. Heillä koko hammasimplantin hinta on ainoastaan 1350€. Käy siis tutustumassa. Tämä on siis alla mainittu all-inclusive-hinnoittelu.

Kun vertailet hintoja, muista miettiä kokonaiskustannuksista, mukaan lukien alkutapaaminen, röntgenkuvat, leikkaus, implantti ja kruunu. Jotkut klinikat mainostavat implantteja houkuttelevasti alhaiselle hinnalle ja veloittavat erikseen tarvittavat hoidon osat. Muut klinikat tarjoavat yksinkertaisen all-inclusive-hinnoittelun.

 

Miksi implantit ovat niin paljon halvempia joissakin muissa maissa?

Ulkomailla työskentelevät hammaslääkärit eivät yleensä saa niin ​​hyvää palka. Henkilöstön, vuokrasopimusten ja väärinkäytösten vakuuttaminen on ulkomailla paljon halvempaa.

Olitpa Meksikossa tai Unkarissa tai Thaimaassa parhaat hammaslääkärit käyttävät samoja materiaaleja kruunuille ja samoille implanttien tuotemalleille, kuin hammaslääkäreille Yhdysvalloissa ja EU: ssa.

 

Kuinka monta matkaa hammaslääkäriin tarvitsen tehdä?

Useimmat potilaat tarvitsevat tavanomaisia ​​hammasimplantteja, jotka vaativat kaksi matkaa kolmen tai kuuden kuukauden aikana. Kaikki tarvittavat hampaanpoistot tai luunsiirteet suoritetaan ensimmäisellä matkalla. Kun kumit / luu on anettu parantua – joka vie noin kolmesta kuuteen kuukauteen – palaat takaisin asennuttamaan kruunun. Jokainen matka vaatii 3-5 päivää.

 

Mitkä ovat välittömästi asennettavia implantteja?

Implanttien (tai ”instant implanttien”) välittömästi tapahtuva asennus on suhteellisen uusi menettely, jossa implantin ja kruunun asennus tehdään vain yhdellä käyntikerralla eikä toista käyntiä tarvita. Jotkin olosuhteet eivät ehkä sovi ”instant implantteihin”. Ensimmäisellä vierailulla hammaslääkäri harkitsee muuttujia, kuten luun tiheys, luun määrä leukasi ja ”luun vakaus”. Kysy hammaslääkäriltäsi, jos olosuhteet ovat suotuisat välitöntä implanttia varten. Jos näin on, olette onnekas ja saatat joutua tekemään enää ainoastaan paluumatkan!

 

Ovatko implanttimenetelmät kivuliaita?

Yleensä potilailla tuntuu jonkin verran arkutta leuassa leikkauksien jälkeisinä päivinä, joka voidaan yleensä kompensoida kipulääkityksellä. Jos haluat täydellisen puudutuksen leikkauksen aikana, varmista, että löydät hammaslääkärin, joka tarjoaa tämän vaihtoehdon.

 

Mikä on luunsiirto? Tarvitsenko yhden?

Jos sinulla ei ole riittävästi luumateriaalia leuassa implantin asennuksen tukemiseen, luunsiirto todennäköisesti on välttämätöntä. Tämä koskee menetelmää, jossa erityinen luunsiirtoainemateriaali asetetaan implantin kohtaan luutumistason täydentämiseksi.

Ainoa tapa määritellä, tarvitsetko luusiirteen, on, että hammaslääkärisi ottaa suustasi kolmiulotteinen röntgenkuvan, jota kutsutaan CT-tutkimukseksi (perinteinen tai panoraamainen röntgensäde voi vain määrittää luun syvyyden, ei leveyttä) .Tämä 3D-kuva antaa hammaslääkärille mahdollisuuden nähdä, onko syvyys ja leveys riittävää, jotta implantin voi asentaa.