Suomen suurin matkablogiyhteisö

Teleporttaus Espanjaan

Kauhea ikävä Espanjaan! Koska pääsiäisen roadtrip Andalusiassa peruuntui sairauden vuoksi, on Espanja-hammasta kolottanut aika melkoisesti sen jälkeen, eikä tähän vaivaan taida auttaa edes juurihoito. Tapashoito tai kuiva cava kuurina sen sijaan saattaisi tepsiä!

Ah, voisinpa astella niillä sileillä kävelykatujen laatoilla, joilla raskainkin tamppaaminen vaimenee ääneltään hiivinnäksi, tai istahtaa suihkulähteen reunalle ihastelemaan mosaiikkilaattoja kirkkaan veden liplattaessa korvanjuuressa. En panisi pahakseni katusoittajan kitaranrytmiä, keskipäivän kuumana porottavaa aurinkoa tai sitä, että saa nauraa kovaa, ilman, että kaikki kääntyvät katsomaan.

Pitäisikö suunnitella uusi kierrosreissu vanhan peruuntuneen tilalle? Entä kiinnostaisiko teitä lukea Espanjasta vinkkejä ja tarinoita?

PS. Henkilökohtainen kädenpuristus luvattuna sille, joka osaa nimetä kaikki 11 espanjalaista kaupunkia, joissa postauksen kuvat on otettu. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piyya lauantai, huhtikuu 7, 2018 at 10:39

  Ehdottomasti suunnittelet uuden matkan, tuota tapas- ja cava hammasta kolottaa sen verran ettet saa kolotusta loppumaan ennenkuin autenttisessa tunnelmassa ?
  Itseäni kiinnostaa ehdottomasti Espanja postaukset koska jostain syystä en ole koskaan tuntenut imua Espanjaan. Olen kaksi kertaa käynyt ja ihan hyvät lomat.viettänyt siellä, lomalla ja matkallahan on aina kivaa, mutta se imu päästä takaisin ei ole koskaan kohdallani toteutunut ?

  • Reply Frida Ingrid lauantai, huhtikuu 7, 2018 at 10:58

   No näinhän se on! 😀 Vähän on ollut jo puhetta Espanjan pohjoisosien kiertelystä loppukesästä tai alkusyksystä… 🙂 Katsotaan, katsotaan!

   Ihan oikeasti! 😀 Olen järkyttynyt! Pitääkin jo ihan pelkästään sinua varten väsätä kunnon Espanja-transsi- postaukset! 😀 Espanja on henkilökohtaisesti minulle yksi parhaimpia maita reissata, mutta asumaan en enää sinne lähtisi.

   Kiitos kommentista! 🙂

   • Reply Piyya lauantai, huhtikuu 7, 2018 at 11:41

    Jään innolla odottelemaan ?☀️

    • Reply Frida Ingrid sunnuntai, huhtikuu 8, 2018 at 17:53

     Whii! 🙂

  Leave a Reply