Suomen suurin matkablogiyhteisö

INTRO

Olen katsonut läppäriä sellaisella silmällä ainakin kolme vuotta, että sinä senkin. Olen vaikeroinut tuskallisesti mielessäni, kun hyvät kirjoitusideat ovat jääneet pölyttymään muistiinpanolehtisiin ja muistikin on alkanut pyyhkimään vanhimpia reissukokemuksia antaen tilaa uusille. Minua on kutkuttanut tuhannet kerrat aloittaa kirjoittamaan horinoitani tänne netin syövereihin, mutta jokin tähtikuvio on ilmeisesti ollut (bitti)avaruudessa väärässä asennossa – aina tähän asti. Nimittäin tässä se nyt on: reissu- ja lifestyleblogini.

Olen reissuhullu hölösuu, joka rakastaa keskustella, katsoa silmiin niin että sydän pakahtuu, kokea ja koskettaa, olla aito ja vapaa. Normien rikkominen on vakioharrastukseni ja heikomman puolustaminen veressä. Olen kovaääninen, tykkään aiheuttaa epäjärjestystä ja mullistaa maailmaa, mutta samaan aikaan olen herkkä kuin voikukan mykerö, joka joskus hajoaa tuhanteen osaan kaiken tämän ihmeellisyyden alla. Sieluneläimeltäni olen varmasti pienikokoinen miniponi, ja sen sisäistääksesi sinun tarvitsee vain googlettaa miniponi, ja me jo melkein tunnemme.

Ikimatkalla on oodi maailmalle ja reissuille, visuaalisesti kutkuttaville asioille ja kaikelle sille, joka aiheuttaa vatsanpohjassa kuplia (muu kuin laktoosi) ja estää unensaannin illalla. Tulet löytämään täältä tarinoitani niistä 34 maasta, joissa olen jo matkaillut, mutta myös alati uusista seikkailuista  – niin maapallon päällä kuin mielessäni.

Toivottavasti jäät seuraamaan,

Frida Ingrid

Ps. Löydät minut Instagramista nimimerkillä fridaingridd (klik) ja Facebookissa täällä (klik).  Pystyt tilaamaan blogin myös sähköpostiisi oikeasta sivupalkista.

Next Post

4 Comments

 • Reply traveldreamer17 lauantai, maaliskuu 3, 2018 at 19:33

  Tervetuloa bloggaamaan!

  • Reply Frida Ingrid maanantai, maaliskuu 5, 2018 at 11:48

   Kiitos! 🙂

 • Reply samppa1978 tiistai, maaliskuu 6, 2018 at 19:33

  Hyvää tekstiä, täytyi avata Skuscanner heti lukemisen jälkeen 🙂

  • Reply Frida Ingrid tiistai, maaliskuu 6, 2018 at 20:23

   Kiitos! No sehän se parasta on jos motivoittaa matkaan! 😀

  Leave a Reply