Matka kreikkaan

Olen viime aikoina järjestellyt lainojani yhdistelylainan avulla ja sain sen avulla säästettyä sen verran rahaa, että pääsin lähteämään reissuun. Lainoja minulla oli aiemmin noin 5 kpl, mutta sain kaikki maksettua kerralla pois kun sain vähän isomman lainan käyttöön. Enää ei tarvinnut maksaa viittä eri ”laskutuskulua” tai muita kuukausikuluja. Yhdistämällä lainat sain myös alhaisemman koron, koska otin mukaan yhteishakijan. Tätä vaihtoehtoa kannattaa aina miettiä jos on itse hakemassa isompaa lainaa. Otin avukseni netin vertailupalvelun, jossa pääsin valitsemaan listasta sopivaa lainanmyöntäjää. Olisin myös voinut käyttää lainanvälittäjää, mutta löysin listasta heti sopivan lainanmyöntäjän ja sain yhdistelylainan pikaisesti tililleni. Tästä on noin vuosi aikaa ja sain tässä ajassa säästettyä sen verran rahaa, että pääsin lähtemään ulkomaille aurinkoon. Yhdistelylaina toi sen verran säästöjä, joten päätin lähteä Kreikkaan matkalle.

Päädyin varaamaan Aurinkomatkoilta viikon matkan Santoriinille. Matka tuli maksamaan vain reilut 500 euroa, joka on ihan ok-hinta ulkomaanmatkalle. Tuohon hintaan ei saanut mitään luksushotellia, mutta ei tarvinnut nukkua ulkonakaan. Sen verran oli lämpöasteita oli, että olisi ehkä ihan hyvin voinut nukkua vaikka parvekkeella. Bussilla tuli liikuttua saarella ja kerran vuokrasin mönkijän. Mönkijällä pääsi ihan hyvin liikkumaan kaikenlaisessa maastossa, kunhan ei ajele ihmisten pihoilla. Yhdellä järjestetyllä retkellä päätin käydä. Tuli käytyä auringonlaskuristeilyllä matkanjärjestäjän saarikierroksella. Muuten kävin itse saarta kiertelemässä, katsomassa nähtävyyksiä, testaamassa paikallisia ravintoloita ja baareja. Aurinkorasvan päätin unohtaa kotiin, joten ensimmäinen päivä paikan päällä meni ilman rasvaa. Iho ehti jo kuitenkin kärähtää ensimmäisenä päivänä, joten sain kärsiä koko loppumatkan. Ei tämän jälkeen auttanut enää mikään aurinkorasva. Loppuviikosta huomasin että sää huononi kertaheitolla. Kaksi viimeistä päivää sai istua hotellissa, kun ei kehdannut lähteä enää ulos. Omasta mielestä oli ihan onnistunut matka, vaikka olinkin yksin liikkeellä. Paikalla oli toimivat palvelut ja liikennejärjestelyt toimivat hyvin. Tulen laittamaan yhdistelylainan tuottamat säästöt tulevaisuudessakin säästöön ja käytän nekin ulkomaanmatkaan. Tekisi mieli lähteä Afrikkaan lämmittelemään.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply