Viimeinen määränpää lähellä

Lento lähti 25min myöhässä. En ymmärrä miksi on ihmisten vaikea nousta koneeseen, jumitettiin käytävillä riisuen takkia ja nostellen tavaroita, kun jono seisoo takana. Lennon aikana oli välillä aika rajuakin turbulenssia. Olimme kuitenkin Helsingissä 10min etuajassa.

Ei tullut juurikaan nukuttua lennolla. Viereeni istui kaksi ilmeisesti kosovolaista miestä. He eivät olleet mitään pienikokoisia ja vieressäni keskipaikalla istuva mies yritti löytää paikan kyynärpäällä minun kyljestä. Mutta vielä ärsyttävämpää oli heidän kovaääninen puhe ja naureskelu. Minulla oli niskatyyny, korvatulpat ja silmälaput – voisi ymmärtää että yritän nukkua. Muutaman kerran sanoin nätisti voisivatko puhua hiljemmin. Tunnin kohdalla ärähdin sitten ja malttoivat sitten itsekin torkkua. Sain ehkä tunnin torjuttua, vierustoverin kyynärpää kyljessäni.

No passi jonossa meni noin 20min. Ei liikkunut millään eu- jono. Kello kävi ja mietin ennätänkö 7.51 lähtevään junaan lentokentältä. Klo 7.30 pääsin luukulle ja sitten rinkka oli jo pyörimässä. Heti, kun rinkan nappasin niin soitin VR asiakaspalveluun. Oli noussut hinta eilisestä, mutta ei kiinnostanut. Maksoin mielelläni 15€ ja menetin hotelli aamupalan, jotta pääsen kotiin kolme tuntia aiemmin päiväunille.

Nyt junassa kotia kohti. Eilen askeleita tuli:

Tänään vain nyt 2599, vielä toki vartin kävelymatka kotiin asemalta.

Ilman tämän päivän askeleita, tuli jätettyä tällä reissulla 281951 jalanjälkeä viiteen eri maahan. Ei mennyt 300000 rikki, mutta 16 päivälle ihan hyvä määrä – vähän hyytyi vikoina päivinä tahti. Keskiarvona askeleita per päivä 17622 ✌️

Kiitos lukijoille, kommentoida ja kysyä saa 🙃 nyt hetkeksi kuitti, kunhan arki lähtenyt rullaamaan niin sitten syksyn reissuja alkaa miettimään. Tiedossa siis kolmen viikon Portugali-Espanja vaellus syyskuun puolivälissä. Elokuu on töiden osalta tyhjä, voi olla että jopa tekisin kotimaassa reissun? Ja marraskuussa jonnekin lämpimään, kyllä kiitos 😊☀️🌺

Tänä vuonna 6 uutta maata (Oman, Arabiemiirikunnat, Norja, Kosovo, Albania, Makedonia), nyt luku on 29. Näistä joskus uudelleen voisin kuvitella meneväni Omaniin ja Makedoniaan. Oslossa ei ollut muuta vikaa kuin hintataso.

Ihana matkavuosi edessä, mutta huomenna töihin palautumaan. Onneksi on toimistotyö eikä tarvitse paljon kävellä ✌️saa jalat hieman lepoa. Muutamia mietelauseita lopuksi:

“Work, Travel, Save, Repeat” Unknown

”Life is short and the world is wide” Unknown

”No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow.” – Lin Yutang

Ah, oma tyyny.. 😴

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.