Loma lähenee loppuaan

Ilta meni rinkkaa pakaten ja ohjelmia katsoen. Ei tullut uni vaikka tunnin yritin niin nyt samoilla silmillä kentällä.

Taksi tuli sovitusti 23.30 ja vartissa olin jo kentällä. Tiesin, että on pitkä odotus, mutta halusin jättää varan ettei taksi tule. Lähtöselvitys ei ollut vielä auki niin Euroviisuja katsellen meni aika.

Yksittäisiä suomalaisia matkustajia, pääasiassa näyttää olevan kosovolaisia ja heillä jokaisella tyyliin miljoona laukkua 😅 sen vuoksi lähtöselvitys kesti. Mutta passin ja turvatarkastuksen jonot olivat lyhyet.

Kohta koneeseen, jospa saisi nukuttua. Muutama lapsi näyttää olevan, toivottavasti ei ole samanlainen huutokonsertti kuin tullessa Oslosta.

Minulla on aamujuna 11.35 Tikkurilasta ja mahdollista käydä Bonus inn hotellissa aamupalalla. Mutta, jos menee kaikki hyvin kentällä ja saan rinkan ajoissa niin yritän saada vr:n kiinni ja käyttää 5€+erotuksen (tällä hetkellä vajaa 7€ ja vaihtaa 8.35 junaan. Haluan kotiin nukkumaan. En uskaltanut varata aamujunaa, jos käy niin että lento myöhässä tai rinkan kanssa ongelmia niin sen vuoksi seuraava vuoro.

Mutta ihana päästä kotiin. Matkustaminen on ihanaa, mutta aina on myös kiva palata kotiin, omaan sänkyyn ja arkeen. Nyt Kosovosta kuitti.

Ps.Asiaa muovista ja roskaamisesta, joka Balkanilla on hyvin kuvottavalla tasolla. Tässä kuva muovipusseista, jotka kannoin mukana Suomeen. 21kpl. Jonkun viisi käytin roskapussina ja noin kymmenestä kieltäydyin, kun yksittäinen jäätelö tai juoma yritettiin työntää muovipussiin. Hulluutta. Niin kannan ne kotiin hyötykäyttöön, en näe hyötyä heittää muovipussia muovipussin sisälle.

Seuraus on sitten tämän näköinen, kun muovipusseja käytetään holtittomasti (ja kaikki muukin toki) – eikä nämä edes ole pahimpia kuvia, kun vasta Pejessä ja Pristinassa otin kuvat:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.