Takaisin lähtöpisteeseen

Niin se on reissu siinä vaiheessa, että on aika palata Pristiinaan. Taas heräsin kuuden jälkeen vaikka Suomen pelin vuoksi valvoin pidempään. Olin omassa huoneessa katsoen ohjelmia ja pakaten tavaroita. Ei enää montaa puhdasta vaatetta ole. Pakkasin siten, että periaatteessa riittää koko ajalle eikä tarvitse etsiä pesulaa ja sillä on menty, välillä kyllä hikoillut useammat kävelyt samoilla kuteilla.

Luovutin huoneen puoli kymmenen, olin netistä katsonut, että 10.20 lähtee bussi. No oli myös klo 10 vuoro niin siihen hyppäsin. Bussimatka Pejestä Pristiinaan 4€. Alkuun oli pienempää huonokuntoisia tietä, mutta nopeasti tuli ”moottoritien” tapainen, jossa rajoitus 100km/h ja tie oli hyväkuntoinen.

Bussi oli nopea (noin 1h 15min) etten edes tajunnut, että ollaan perillä ennen kuin apukuski tuli hihkaisemaan (Googlen sijainti ei toiminut taaskaan). Netissä oli matkojen kestot 2-2.5h, tämä oli ilmeisesti pikavuoro, kun ei pysähtynyt missään matkalla.

Nyt majapaikassa, sama Bus station hostel kuin ekana yönä. Hassua miten paljon lyhyempi matka on, kun kävelee oikeaa reittiä eikä kierrä ympyrää kaatosateessa 🙈

Tänään ei ihmeitä suunnitelma, mutta aikaa tässä on niin saatan kuitenkin lähteä kiertämään jonnekin – jalatkin tuntuvat olevan vielä kiinni niin ehkä joitain askeleita kärsii ottaa.. 🤔

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.