Iltapäivä tutkien Pristiinan lähiöitä

Saavuin tosiaan jo ennen puolta päivää hostelliin ja nukuin makoisat 2 tunnin päiväunet 😴 sitten alkoi aurinko paistaa niin päätin lähteä kävelylle. Huomisen käytän keskustan tutkimiseen niin nyt otin suunnaksi Albi Mall.

Pessimisti laittoi hupparin päälle, mutta jo ensi askeleilla huomasi että kuuma tulee niin heitin sen pois ja ai että oli lämmin ☀️ Googlen avulla löysin ostoskeskuksen, mutta Googlen mukaan olisi ollut alikulkutunneli, mutta eipä ollut. Niin sitä juostiin kuusi kaistaisen motarin yli, puolivälissä oli kaiteet, joiden yli joutui menemään. No hengissä selvittiin.

Iso ostoskeskus, paljon etenkin luksusliikkeitä, mutta myös vähemmän kalliita löytyi.

En ollut syönyt kuin aamupalan niin välipalaksi jäätelö terassilla auringosta nauttien. Hintaa huima 1€.

No eikun kaninloikkaa yli motarin ja lähdin etsimään googlessa hyvät arvostelut saanutta ravintolaa. Sijainti ei toiminut ja Google varmaan arponut kartat, välillä kävelet kadulla jota ei ole ja välillä pitäisi olla katu mitä ei oikeasti ole. Lisäksi gps ei toiminut niin en löytänyt kyseistä ravintolaa.

Ravintola Bellevue lähellä majapaikkaa

Kävelin sitten ravintola Bellevuen ohi. Tarjoilijoilla kauluspaidat ja esiliinat eikä näyttänyt kovin halvalta paikalta. Päätin kuitenkin kääntyä takaisin ja kysyä menua. No lopputuloksena kolmen ruokalajin illallinen viinin kanssa 13€ sisältäen tipin (sain palvelua englanniksi niin voi jo vähän maksaa siitä). Oli oikein maukas illallinen, voi olla että huomenna takaisin tuonne.

Nyt majapaikassa Suomen peliä ja huomenna viimeinen päivä, illalla nukkua vähän ja puolen yön aikaan kentälle.

Lepopäiväksi ihan mukavasti askeleita. Rakot nro 6 ja 7 hoidettu.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.